MasterChef – Sezonul 7 Episodul 9 – 23 Septembrie 2019 Online

Urmareste aici pe site emisiunea masterchef sezonul 7 episodul 9 din data de 23 septembrie 2019 HD.

MasterChef, sezonul 7, începe pe 9 septembrie. De la ce oră va fi difuzat show-ul
MasterChef 2019 începe la Pro TV pe 9 septembrie, după o pauză de doi ani. Emisiunea revine cu un nou sezon și cu un juriu diferit față de primele șase sezoane.

Noutatea este că MasterChef 2019 nu va fi de la 20.30 cum a fost în celelalte sezoane, ci de la 22.30, o programare neobișnuită pentru Pro TV, potrivit paginademedia.ro. MasterChef a mai fost difuzat după 22.00 în sezonul șase, în 2017.

Loading...

Juriul MasterChef 2019, sezonul 7 este format din Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru (fost concurent al emisiunii) și Cosmin Tudoran, expertul în vinuri și fost membru al trupei Cassa Loco.

„Pentru mine, bucătăria este un loc plin de viață și de emoție! Nu poți găti dacă nu pui emoție și pasiune în mâncare. Le voi oferi șorțul concurenților care îmi vor arăta că au pus sufletul în mâncarea pe care au pregătit-o”, a spus Chef Joseph Hadad.

„Vreau să văd determinare fără niciun compromis. Întotdeauna există o scuză în cazul în care nu ai gătit suficient de bine, dar aici nu avem timp pentru scuze. Pune tot ce ai mai bun într-o farfurie și vei primi șorțul”, a spus Chef Silviu Chelaru.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET
SERVER 2 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

Chefi La Cutite - Sezonul 7 Episodul 5 - 23 Septembrie 2019 Onlinesad
Vlad - Sezonul 2 Episodul 3 - 23 Septembrie 2019 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments