MasterChef – Sezonul 9 Episodul 2 – 13 Ianuarie 2022 Online

Urmareste aici pe site emisiunea masterchef sezonul 9 episodul 2 din data de 13 ianuarie 2022 HD.

Telespectatorii pot urmări emisiunea culinară la Pro TV începând de miercuri, 12 ianuarie 2022, când începe noul sezon, care are două ediții în fiecare săptămână.

Reality show-ul culinar are un program bine stabilit, urmând a se difuza pe post în zilele de miercuri și joi, de la ora 20:30, imediat după știri.

Celebra emisiune de la Pro TV vine în noul sezon cu câteva schimbări, în special legat de jurați. Joseph Hadad, Chef Foa şi Radu Dumitrescu sunt cei trei chefi care vor nota concurenții.

MasterChef România ar fi trebuit să apară pe post timp de trei zile, însă în cele din urmă producătorii de la Pro TV s-au rezumat numai la două ediții. În seara de vineri se difuzează un film.

Concurenţii care au răspuns competiției vor lupta pentru titlul de cel mai bun bucătar al sezonului actual și marele premiu de 50.000 de euro, sumă care a rămas aceeași încă de la primul sezon.

Chef Joseph Hadah anunță o emisiune spectaculoasă, cu foarte multe provocări pentru participanți, dar și creativitate. Bucătarul vorbește despre farfurii cu adevărat deosebite.

Numai concurenții înzestrați cu multă ambiție și energie vor reuși să treacă în etapele următoare și să depășească momentele emoționante, care nu vor fi deloc puține.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

SERVER 1 COMPLET


SERVER 2 COMPLET

SERVER 3 COMPLET

SERVER 4 COMPLET

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

Urmariti-ne si pe facebook cu un Like pentru a stii imediat cand postam ceva nou!: 👇

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments