Masked Singer Romania – Sezonul 1 Episodul 3 – 25 Septembrie 2020 Online

Urmareste aici pe site emisiunea Masked Singer Romania sezonul 1 episodul 3 din data de 25 septembrie 2020 HD.

12 vedete vor participa în calitate de concurenți, în cel mai nou format achiziționat de Pro TV, „Masked Singer România’, purtând măști și costume elaborate pentru a ascunde cel mai bine păstrat secret: identitatea lor.

În fiecare săptămână, măștile vor cânta și se vor duela între ele ca să-și securizeze un loc în etapa următoare a show-ului, dar și pentru a păstra ascunsă identitatea lor. Înainte de a urca pe scenă, fiecare mască va oferi celor patru detectivi, Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, o serie de indicii care să-i ajute să descopere cine se ascunde de fapt în interiorul ei. Unele indicii îi vor ajuta, altele îi vor putea băga și mai tare în ceață. Pe scenă, personajele vor interpreta melodii care vor putea și ele să contribuie, ca indicii, la povestea celebrității din mască. În fiecare ediție, cel mai slab interpret al serii va părăsi emisiunea și își va scoate masca în fața tuturor.

Cine se ascunde sub mască? – aceasta este întrebarea care va fi pe buzele tuturor românilor în această toamnă. Actori, campioni olimpici, cântăreți, peste 2 miliarde de vizualizări la videoclipurile în care apar pe Internet. Poate fi oricine!

Cum arată primele 6 măști care vor urca pe scena Masked Singer România și vor face tot posibilul să impresioneze publicul și detectivii, dar și ce indicii vor oferi, vedem vineri, de la ora 20:30, la PRO TV.

Loading...

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET
 

SERVER 2 COMPLET

SERVER 3 COMPLET

SERVER 4 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

X-Factor - Sezonul 9 Episodul 3 - 25 Septembrie 2020 Reluare Online
Dragoste Si Ura - Epsiodul 747 - 25 Septembrie 2020 - Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Alina Iliesi
Alina Iliesi
1 month ago

brigitte