Masked Singer Romania – Sezonul 2 Episodul 8 – 28 Octombrie 2021 Online

Urmareste aici pe site emisiunea Masked Singer Romania sezonul 2 episodul 8 din data de 28 Octombrie 2021 HD.

Premiera celui de-al doilea sezon „Masked Singer” este programată astăzi, 9 septembrie, la Pro TV, începând cu ora 21.30. 12 celebrități intră în cel mai spectaculos show de televiziune din lume: „Masked Singer România”.

Purtând măști și costume, din cap până-n picioare, vedetele vor oferi indicii care să-i ajute pe cei patru detectivi să ghicească cine se ascunde sub mască, identitatea lor fiind cel mai bine păstrat secret al momentului.

În 2021, „Masked Singer România”, show ajuns la cel de-al doilea sezon, va fi pe Pro TV în fiecare joi. Primul sezon a putut fi urmărit vinerea. O altă noutate o reprezintă înlocuirea a doi dintre detectivii din primul sezon.

INNA, Horia Brenciu, Alex Bogdan și, nu în ultimul rând, Mihaela Rădulescu sunt cei patru detectivi care vor încerca să descopere cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii, la „Masked Singer România”.

Ultimii doi reprezintă una dintre modificările făcute față de primul sezon al emisiunii, când în locul lor se aflau Codin Maticiuc, respectiv Ana Morodan.

„Masked Singer” a trecut prin mai multe schimbări față de primul sezon, difuzat în primăvara anului trecut. Un nou prezentator (Pavel Bartoș) și un nou jurat, Alex Bogdan, iar producătorii nu s-au oprit aici cu surprizele!

Alex Bogdan este actor, regizor și iubește să se afle pe scena teatrului. Iată că 2021 a venit cu o propunere la care nici el nu se aștepta! Actorul a făcut parte din echipa emisiunii „Mondenii’ de la Prima TV. Unul dintre rolurile memorabile pe care le-a interpretat a fost cel al Rachetzului. După ce a ales ca pentru o vreme să lipsească de pe micile ecrane, iată că actorul de 35 de ani revine la tv, la Pro TV, în emisiunea „Masked Singer”.

SERVER 1 COMPLET
 


SERVER 2 COMPLET

SERVER 3 COMPLET

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments