Mangalita – Sezonul 1 Episodul 13 – 27 Decembrie 2019 Online – Ultimul Episod

Urmareste aici pe site serialul romanesc mangalita sezonul 1 episodul 13 din data de 27 decembrie 2019 HD.

In aceasta seara are loc un nou serial de comedie, este vorba despre Mangalita Episodul 13 de vineri, 27 Decembrie 2019 si incepe de la 20:00 pe Antena 1. Noul serial ironizeaza cumva viata dintr-un oras, in cazul nostru orasul Mangalita. Acolo unde orice este posibil. Daca ati urmarit pana acum Las Fierbinti, acest serial este inspirat chiar de acolo, insa toate eveninmentele au loc la oras.

Loading...

Filmările pentru serialul de comedie Mangalița s-au desfășurat pentru aproape două luni de zile în localitatea Bolintin Vale. Alături de actorul ieșean Teodor Corban, interpretul primarului Stelian Manole, în celelalte roluri principale joacă actorii: Ticu Pușcașu (inspectorul general Corneliu Istrate), Andreea Bibiri (doctorița Emilia Vulpe), Alina Berzunțeanu (directoarea economică Doina Rogojinaru și sora Emiliei), Angel Popescu (Marcel Rogojinaru, soțul Doinei), Ilona Brezoianu (Flori, secretara primarului), Nicu Banea (Gabi, nepotul primarului), Alex Bogdan (Sică, polițistul), Pavel Bârsan (Tudor, juristul primăriei) și Ștefan Pavel (Dumitru Bozovici, tânărul idealist care vrea să-l dea jos pe primar). Distribuția completă a serialului Mangalița numără 60 de actori. Regizorul artistic este George Dogaru, iar scenariul e semnat de Radu Crahmaliuc.

Numărătoarea inversă a început deja. ”Mangalița”, cel mai nou serial de comedie, va debuta pe micile ecrane duminică, de la ora 20.00. Actorii, însă, s-au distrat pe cinste miercuri seară, la o petrecere ce s-a desfășurat într-un club din Capitală.

”Ideea serialului mi-a venit după o ştire reală, în care primarul dintr-o comună şi-a acordat singur titlul de cetăţean de onoare şi la ceremonie a şi plâns în timp ce îşi acordă singur titlul.”, a declarat Radu Crahmaliuc, scenarist.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET
 

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

Juraminte Incalcate – Sezonul 1 Episodul 29-30 – 28 Decembrie 2019 Online
Dragoste Si Ura - Epsiodul 592 - 27 Decembrie 2019 - Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments