Mama Campionului – Sezonul 1 Episodul 5 – 17 Ianuarie 2019 Online

Urmareste aici mai jos serialul mama campionului episodul 5 din data de 17 ianuarie 2019.

Pentru Tita Menchaca, una dintre cele mai fericite zile din viața sa a fost atunci când a rămas însărcinată și s-a căsătorit cu Waldo. Mama a doi copii, Reinaldo și Fabi, Tita a fost părăsită de soț cu ceva timp în urmă și a decis să își ia viața în frâu pentru a-i ajuta să-și îndeplinească visurile.

Înfruntând o viață plină de lipsuri și greutăți, Tita speră ca într-o bună zi, băiatul ei cel mare, Reinaldo, să devină un fotbalist de succes.

Deși lucrează că o simplă vânzătoare ambulantă, Tita și-a sprijinit întotdeauna cei doi copii, deși Waldo a părăsit-o pe vremea când aceștia erau doar niște bebeluși.

PRO 2 aduce pe micile ecrane o interesantă poveste despre lupta și sacrifiul unei mame pentru familia sa, o producție a anului 2018 marca Televisa. Telenovela „Mama campionului’ („La jefa del campeon’) redă o poveste interesantă despre ambiție, sacrificiu și iubire, din 13 ianuarie începând cu ora 18:00, numai la PRO 2!

O poveste interesantă despre ambiție, sacrificiu și iubire, din 13 ianuarie începând cu ora 18:00, numai la PRO 2!

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET
 

SERVER 2 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

Urmariti-ne si pe facebook cu un Like pentru a stii imediat cand postam ceva nou!: 👇

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments