Maine E O Noua Zi – Sezonul 1 Episodul 19 – 8 Aprilie 2019 Online

O nouă telenovelă produsă de compania mexicană Televisa va avea premiera la Pro 2 pe 21 martie, de la ora 18.00, „Mâine e o nouă zi’ („Y mañana será otro día… mejor’). Telenovela, difuzată în Mexic anul trecut, spune povestea Monicăi (Angélica Vale), o secretară de 40 de ani, care este îndrăgostită în secret de şeful ei, Camilo (Diego Olivera). Diana (Alejandra Barros), soţia lui Camilo, aflând că are cancer mamar, îi cere Monicăi să-i cucerească bărbatul. Diana se teme că va muri şi că soţul ei va rămâne trist şi singur alături de cei 4 copii pe care îi au împreună şi care au diferite probleme specifice vârstei lor. Serialul este un remake după telenovela chiliană Cuenta conmigo (2009), cu Carolina Arregui în rolul principal.

Monica nu este responsabilă doar pentru agenda profesională a șefului ei, ci și pentru viața lui personală. Acest lucru o face să se apropie din ce în ce mai mult de el. Deși este căsătorit și are copii, Monica se îndrăgoștește inevitabil de Camilo, în ciuda faptului că dragostea nu ar fi niciodată reciprocă. Însă o parte din ea speră că lucrurile s-ar putea schimba. Posibilitatea de a avea o relație cu Camilo apare atunci când se așteaptă mai puțin.

Din distribuţia producţiei „Mâine e o nouă zi’ mai fac parte şi alţi actori cunoscuţi precum Ana Layevska şi Fabián Robles. Telenovela intră la Pro 2 în locul serialului „Mama campionului’ („La jefa del campeon’), care se termină pe 20 martie.

Actriţa mexicană Angélica Vale este cunoscută din seriale precum „Perla, cărările iubirii’, „Amigas y rivales’ sau „Lazos de amor’, în timp ce Diego Olivera a fost văzut în „Pe tărâmul dorinţei’, „Inima te minte’ şi „Până la capătul lumii’.
Rămâne să vedeți din 21 martie, de la 18:00 la PRO 2!

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET
 

SERVER 2 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

Si Fara Sani Exista Paradis - Sezonul 2 Episodul 61-62 - 8 Aprilie 2018 Online
Umbre din Trecut – Sezonul 1 Episodul 41-42 – 8 Aprilie 2019 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments