Liber Ca Pasarea Cerului – Sezonul 1 Episodul 1 – 21 Aprilie 2018 Online

Va invitam sa urmariti mai jos serialul romanesc de comedie “Liber Ca Pasarea Cerului” sezonul 1 episodul 1 din data de 21 aprilie 2019 difuzat de Antena 1.

„Liber ca pasărea cerului” este o savuroasă comedie de situații care spune povestea a doi prieteni din copilărie, Ducu și Orlando, care se reîntâlnesc acum, la 40 de ani, când fiecare dintre ei trece printr-o criză. Atât pentru Orlando (Ștefan Bănică), un pierde-vară pentru care viața este o nesfârşită aventură, cât și pentru Ducu (Marius Florea Vizante), un meteorolog timid și ușor aiurit care își pierde serviciul, casa, mașina și e pe cale să divorțeze, libertatea pare să aibă sensuri diferite.
“Liber ca pasărea cerului” este noul serial de comedie difuzat la Antena 1, din 21 aprilie. Marius Florea Vizante și Ștefan Bănică, care au rolurile principale, sunt doi prieteni din copilărie, Ducu și Orlando. Comedia este bazată pe povestea celor doi care se reîntâlnesc la 40 de ani, când fiecare dintre ei trece printr-o criză.

Prietenia care îi leagă pe Ducu și Orlando este un prilej să descopere lucrurile cu adevărat importante pentru ei, trecând, în fiecare episod al serialului Antena 1, printr-o nouă încercare, care mai de care mai amuzantă, absurdă, captivantă.
Serialul de comedie Liber ca pasărea cerului va avea ca program de difuzare seara de duminică, în fiecare săptămână, de la ora 20.00, când telepsectatorii vor putea evadeze din realitatea plină de griji, să se distreze copios și să se regăsească în aventurile protagoniștilor.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

Umbre din Trecut – Sezonul 1 Episodul 69-70 – 22 Aprilie 2019 Online
Canta Acum Cu Mine - Sezonul 1 Episodul 6 - 21 Aprilie 2019 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments