Lasa-ma Sa Zbor – Sezonul 1 Episodul 25-26 – 25 Noiembrie 2019 Online

Va invitam sa urmariti noul serial difuzat pe Pro 2: Lasa-ma Sa Zbor, episodul 25 si episodul 26 din 25 noiembrie 2019.

Protagonista telenovelei „Fiorella, spune da!’ revine pe micile ecrane de la noi din 13 noiembrie la Pro 2 cu o producţie de succes, „Lasă-mă să zbor’/ „La Piloto’, pentru care a filmat timp de doi ani 2017-2018.


Narco-novela are 162 episoade şi spune povestea unei stewardeze din Mexic, Yolanda Cadena (Brito), care învaţă să piloteze avioane de mici dimensiuni şi elicopetere pentru a transporta ilegal droguri şi dolari, sub îndrumarea traficantului John Lucio (Arap Bethke). Doar dragostea pe care o simte pentru agenul DEA Dave Mejia (Juan Colucho) îi poate schimba Yolandei stilul de viaţă. Din distribuţia acestui serial mai fac parte, printre alţii, Margarita Muñoz, Stephanie Salas şi Alejandro Nones.

„Lasă-mă să zbor’ intră în grila Pro 2-ului în locul telenovelei „Suflete pierdute’ („Amar a muerte’) care se termină pe 12 noiembrie şi va fi difuzată de luni până duminică de la ora 19.00.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

PARTEA 1
 

PARTEA 2/2

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cristina Boerescu
Cristina Boerescu
4 months ago

Mai bine nu mai postați serialul. Ați pus 2 episoade dar de fapt este cât un sfert din fiecare. Din 30 min cât ați pus,20 min sunt reclame. Aiurea!