Un Celibatar Invins – Sezonul 1 Episodul 1-2 – 1 Februarie 2020 Online

Loading...

Începând din 2 februarie, de la ora 19.00, Pro 2 va difuza cea mai nouă producție Televisa, „Un celibatar învins’ („Soltero con hijas’), cu Gabriel Soto și Vanessa Guzman („Alborada’) în rolurile principale.

Telenovela a debutat pe micile ecrane din Mexic la sfârșitul lunii octombrie 2019 și îi are în rolurile principale pe Gabriel Soto și Vanessa Guzman („Alborada’).

Produsă de Juan Osorio, cel care a lucrat și la telenovela „Familia soțului meu’, difuzată anul trecut de Pro 2, comedia romantică redă povestea lui Nicolas Contreras (Gabriel Soto), care își crește singur fiicele și dintr-o întâmplare o va cunoaște pe Victoria Robles (Vanessa Guzman). Cei doi trăiesc în lumi opuse însă o întorsătură radicală îi vor face să aprindă scânteia unei iubiri sincere care va schimba totul. Antagoniștii telenovelei sunt Irina Baeva, actuala parteneră a lui Gabriel Soto și Pablo Montero („Que bonito amor’).

Din distribuție fac parte nume cunoscute precum: Laura Flores („Cine-i cine?’), Mayrin Villanueva („Mă declar vinovată’) sau René Strickler („Maricruz’).

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET
 

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

Muzica Tradarii - Epsiodul 62 - 2 Februarie 2020 - Online
Juraminte Incalcate – Sezonul 1 Episodul 101-102 – 2 Februarie 2020 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments