Las Fierbinti – Sezonul 21 Episodul 16 – 31 Martie 2022 Online

 

Urmareste aici pe site serialul las fierbinti sezonul 21 episodul 16 din data de 31 Martie 2022.

Săptămâna aceasta, Pro TV dă startul unui nou sezon „Las Fierbinți”. Fanii serialului cu Leonid Doni, Mihai Rait, Costi Diță și Anca Dumitra vor putea urmări două episoade pe săptămână. Care sunt elementele-cheie ale sezonului 21. Vezi aici pe site mai jos serialul las fierbinti sezonul nou, sezonul 21 episodul 16 din data de 31 martie 2022 online.

Din 9 februarie, în fiecare miercuri și joi, de la ora 20:30, telespectatorii au parte de întâmplări amuzante, situații neprevăzute și adevărate lecții, prezentate în stilul caracteristic personajelor din cel mai cunoscut sat din România. Pro TV nu difuzează și în reluare episoadele din „Las Fierbinți”.

Personajele din Las Fierbinți sunt gata pentru noi aventuri și peripeții care dau peste cap liniștea din sat și buna înțelegere dintre vecini. Toate presărate cu foarte mult umor și situații care par de nerezolvat. Când lucrurile merg de-a-ndoaselea, fierbințenii au grijă, în stilul caracteristic, să găsească un fir care face cele mai potrivite legături și readuce pacea printre ei. Până la episodul următor, când întâmplările iau noi valențe. Vezi aici pe site mai jos serialul las fierbinti sezonul nou, sezonul 21 episodul 16 din data de 31 martie 2022 online.

Schema in privinta furtului a venit chiar de la Ardiles care neavand de la cine sa bea, l-a chemat pe Robi sa-i raporteze un posibil furt de antena si pentru a afla adevarul a planuit sa il imbete pe Firicel insa planul s-a intors complet, totul a iesi la iveala in momentul in care Ardiles nu a mai revenit cu banii dati chiar de Robi si s-a facut nevazut.

Pregatiti pentru a face fata oricarei provocari, asa se incepe noul sezon ce are de gand sa faca si mai multi fani printre cei tineri, dupa cum stim, Las fierbinti este singurul serial de comedie care a scos replici printre cei de acasa odata cu difuzarea fiecarui episod, actori tineri si plini de dorinta de munca au demonstrat inca odata ca si la noi se pot face lucruri frumoase in privinta actoriei. Incepem prin a va spune ca serialul Las fierbinti sezonul 21 episodul 16 se va da la tv in fiecare seara de luni si marti completata iarasi joi, azi 31 Martie 2022 difuzarile noului sezon se pot viziona foarte usor pe ProtvPlus la data sus mentionata cat si la noi.

Cel mai longeviv și urmărit serial românesc, Las Fierbinți, sărbătorește 21 de sezoane de succes și comedie la cote maxime, alături de telespectatori. Vezi aici pe site mai jos serialul las fierbinti sezonul nou, sezonul 21 episodul 16 din data de 31 martie 2022 online.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:


Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments