Las Fierbinti – Sezonul 17 Episodul 4 – 13 Februarie 2020 Online

Urmareste aici pe site serialul las fierbinti sezonul 17 episodul 4 din data de 13 februarie 2020 HD.

Serialul “Las Fierbinţi” revine la Pro TV din 4 februarie cu un nou sezon, al 17-lea, care va fi difuzat în fiecare marţi şi joi, de la ora 20.30.

Viaţa în cel mai cunoscut sat din România continuă cu Bobiţă, Giani, Dorel, Aspirina, Celentano, Firicel.

“De-abia aştept să urmăriţi noul sezon. Multe nu se pot spune şi nu se pot dezvălui, însă cu siguranţă veţi râde la fel de mult şi la acest nou sezon. Situaţii inedite, replici spumoase şi multe altele surprinzătoare, toate acestea se regăsesc în noile episoade ale celui mai nou sezon Las Fierbinţi. Sper să nu vă dezamăgim şi ne bucurăm să ne ştim vizionaţi şi de aici înainte”, a spus Anca Dumitra, cea care o interpretează pe Gianina.

Şi în anul 2019, “Las Fierbinţi” a fost cel mai urmărit serial din România. Producţia a fost lider de audienţă şi a înregistrat o medie de 11 puncte de rating şi 29.6% share, pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziţia secundă avea 6.3 puncte de rating şi 17% share. La nivel naţional, peste 2,2 milioane de telespectatori au urmărit serialul de comedie.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET
 

SERVER 2 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

Sacrificiul - Sezonul 2 Episodul 1 - 12 Februarie 2020 Online
Dragoste Si Ura - Epsiodul 618 - 13 Februarie 2020 - Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments