Las Fierbinti – Sezonul 16 Episodul 9 – 8 Octombrie 2019 Online

Urmareste aici pe site serialul las fierbinti sezonul 16 episodul 9 din data de 8 octombrie 2019 HD.

Iata ca cel mai urmarit serial de comedie din tara revine in aceasta seara cu episodul 9 din sezonul 16. Sezonul trecut a fost lider de audienta cu fiecare episod si nu au fost putite, mai exact 51 de episoade. Dragos Buliga, regizorul serialului a anuntat un sezon la fel de reusit, cu aceleasi personaje dar cu alte povesti. Las Fierbinti nici nu prea are nevoie de alta prezentare, incepe si te face sa uiti de toate. Asa ca in aceasta seara nu pierdeti premiera noului sezon Las Fierbinti Sezonul 16 Episodul 9 din 8 Octombrie 2019 incepand cu ora 20:30 pe Protv.

Loading...

Serialul ”Las Fierbinţi” va reveni din toamna aceasta la postul de televiziune Pro TV! Sezonul 16 al serialului de comedie va putea fi vizionat din luna septembrie în zilele de marți și joi începând cu ora 20:30.

”Las Fierbinți” a oferit de-a lungul celor 15 sezoane scene foarte puternice și apreciate care oglindesc exact aspectele negative ale societății românești. Discursul lui Bobiță (Mihai Bobonte) din ziua de Crăciun a rămas în amintirea iubitorilor serialului pentru faptul că românii se gândesc doar la bucatele pe care le au pe masă, nu la spiritualitatea și semnificația acestei sărbători. „Eu am? Ăla are? Tu ai? N-are, mă, nimeni, că aşa a fost şi n-avem! Şi-acum ce să fac? Nu mai e Crăciun că n-am eu porc? Uite, mă, că nu vreau! Vreau să fie Crăciun, mă, şi fără porc! Că pentru mine asta e important: să fie Crăciun.”, a spus Bobiță în monologul lui după ce sătenii au aflat că le-a vândut carne de oaie, nu de porc.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET
SERVER 2 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

Chefi La Cutite - Sezonul 7 Episodul 10 - 8 Octombrie 2019 Online
Dragoste Si Ura - Epsiodul 546 - 8 Octombrie 2019 - Online
Loading...

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of