Jocul Destinului – Kaderimin Oyunu – Sezonul 1 Episodul 11 – 5 Martie 2022 Online

Urmareste aici pe site serialul turcesc “Kaderimin Oyunu / Jocul Destinului” sezonul 1 episodul 11 din data de 5 Martie 2022 HD.

SERVER 1 COMPLET TRADUS

SERVER 2 COMPLET TRADUS„Kaderimin Oyunu” (în traducere „Jocul destinului”) este unul dintre cele mai așteptate seriale de la postul turcesc Star TV. Compania de producție din spatele noului serial este NGM, responsabilă pentru titluri precum „Kardeşlerim” și „Sefirin Kizi” („Fiica ambasadorului”).

Principalul rol feminin din „Kaderimin Oyunu” va fi interpretat de Öykü Karayel – noi am văzut-o la noi pe micile ecrane în „Inimă de frate” (cu Kıvanç Tatlıtuğ), „Dragoste de contrabandă”, cu Tuba Büyüküstün, și „Kosem”. Dar o putem vedea și acum, la Netflix, în serialul „Bir Baskadir”, tradus „Ne-am întâlnit la Istanbul”.

Alături de Öykü Karayel și Akin Akinozu, în serial va avea un rol important și actorul Sarp Apak.

Povestea urmărește destinul unei tinere femei, Asiye, care a avut o copilărie grea din cauza mamei vitrege și care se căsătorește la 17 ani cu Cemal. Curând, cuplul crește doi copii, până într-o zi când, sătul de sărăcia și viața grea pe care o aveau, Cemal o părăsește pe Asiye pentru o femeie bogată. Asiye, bulversată de cele întâmplate, rămâne să-și crească singură copiii, dar viața i se schimbă după ce-l cunoaște pe Mahir.

Până în momentul de față, compania producătoare s-a anunțat data premierei. Primul episod aparut la data de 3 decembrie 2021..

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments