Jocul Destinului – Kaderimin Oyunu – Sezonul 1 Episodul 5 – 29 Decembrie 2021 Online

Urmareste aici pe site serialul turcesc “Kaderimin Oyunu / Jocul Destinului” sezonul 1 episodul 5 din data de 29 Decembrie 2021 HD.

„Kaderimin Oyunu” (în traducere „Jocul destinului”) este unul dintre cele mai așteptate seriale de la postul turcesc Star TV. Compania de producție din spatele noului serial este NGM, responsabilă pentru titluri precum „Kardeşlerim” și „Sefirin Kizi” („Fiica ambasadorului”).

Principalul rol feminin din „Kaderimin Oyunu” va fi interpretat de Öykü Karayel – noi am văzut-o la noi pe micile ecrane în „Inimă de frate” (cu Kıvanç Tatlıtuğ), „Dragoste de contrabandă”, cu Tuba Büyüküstün, și „Kosem”. Dar o putem vedea și acum, la Netflix, în serialul „Bir Baskadir”, tradus „Ne-am întâlnit la Istanbul”.

Alături de Öykü Karayel și Akin Akinozu, în serial va avea un rol important și actorul Sarp Apak.

Povestea urmărește destinul unei tinere femei, Asiye, care a avut o copilărie grea din cauza mamei vitrege și care se căsătorește la 17 ani cu Cemal. Curând, cuplul crește doi copii, până într-o zi când, sătul de sărăcia și viața grea pe care o aveau, Cemal o părăsește pe Asiye pentru o femeie bogată. Asiye, bulversată de cele întâmplate, rămâne să-și crească singură copiii, dar viața i se schimbă după ce-l cunoaște pe Mahir.

Până în momentul de față, compania producătoare s-a anunțat data premierei. Primul episod aparut la data de 3 decembrie 2021..

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

EPISODUL 5 ESTE IN CURS DE TRADUCERE SI VA FI PUBLICAT AICI DUPA DATA 4-7 IANUARIE 2022!


EPISODUL 5 ESTE IN CURS DE TRADUCERE SI VA FI PUBLICAT AICI DUPA DATA 4-7 IANUARIE 2022!

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rebecca
Rebecca
6 days ago

Episodul 5 cand va apărea??

floarea
floarea
5 days ago

F. BUN SERIALUL…VREM SI CELELALTE EPISOADE…