Jocul Cu Focul – Sezonul 1 Episodul 333-334-335-336 – 27 Mai 2022 Online

Urmareste aici pe site noul serialul indian “Jocul cu focul” sezonul 1 episodul 333, 334, 335 si episodul 336 din data de 27 Mai 2022 HD.

SERVER 1 COMPLETPostul de televiziune Pro 2 va difuza din data de 15 februarie un nou serial indian de mare succes. Serialul se numeste Agniphera / Jocul cu focul (2017) si se va difuza din 15 februarie, de la ora 16, in fiecare zi.

Anurag Singh (Ankit Gera) este un tanar care a studiat in Anglia, la Londra. Dupa ce revine de la studii, Anurag afla ca doua femei doresc sa se insoare cu el. O studenta la drept, Shrishti (Simaran Kaur), care este dorita de o parte a familiei a lui Anurag si pe care o iubeste si el, iar a doua femeie este Ragini (Yukti Kapoor), o fata bogata si rasfatata care este dorita de mama lui Anurag.

Personajul principal masculin al acestui serial se va casatori cu Shrishti insa la fericitul eveniment se vor intampla evenimente ce le vor schimba destinul tuturor. Dupa un timp actiunea, serialului se muta cu aproximativ 20 de ani mai tarziu unde vom vedea destinele celor doua fete, Shrishti si Ragini.

Actorul Ankit Gera a mentionat despre serialul Jocul cu Focul ca povestea este diferita de alte seriale indiene. Anurag, personajul lui Ankit, este un tip rasfatat care incearca sa isi multumeasca familia prin alegerea miresei potrivite. Ragini, personajul negativ al acestei povesti, este o fata aspra, dura dar are propriile ciudatenii care o fac adorabila. Asa si-a caracterizat actrita Yukti Kapoor personajul sau.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments