Jocul Cu Focul – Sezonul 1 Episodul 169-170-171-172 – 2 Aprilie 2022 Online

Urmareste aici pe site noul serialul indian “Jocul cu focul” sezonul 1 episodul 169, 170, 171 si episodul 172 din data de 2 Aprilie 2022.

De sâmbătă, 19 februarie, fanii serialelor indiene vor putea viziona zilnic, de la ora 16.00, la Pro 2 producția „Jocul cu focul”, povestea unui triunghi amoros, concept supertestat la Bollywood, cu mare succes la public.

Noul serial indian de la Pro 2, „Jocul cu focul”/ „Agnifera” în original, reia, de-a lungul a 482 de episoade, o temă predilectă a producțiilor bollywoodiene, care s-a dovedit infailibilă în a seduce amatorii genului: triunghiul amoros.

„Jocul cu focul” spune povestea tânărului absolvent de MBA Anurag Singh (Ankit Gera), dorit de soț de două femei. Anuragh revine de la Londra în orașul natal, unde familia îi aranjează căsătoria cu inocenta Shrishti (Simran Kaur), studentă la Drept, dar mama lui îl vrea căsătorit cu bogata și răsfățata Ragini (Yukti Kapoor). Chiar dacă el decide să se însoare cu tânăra studentă, în ziua nunții se întâmplă un eveniment neprevăzut, care le schimbă tuturor destinul. La un moment dat, acțiunea suferă un salt în timp de 20 de ani, urmărind destinele celor două fiice ale protagoniștilor.

Fata rea, fata bună și băiatul nehotărât

„Povestea este neobișnuită, diferită de ceea ce am văzut la televizor până acum. este o dramă de familie inedită, în care îl interpretez pe Anuragh, un bărbat este extrem de răsfățat de familia lui. Este încăpățânat din fire și obișnuit să procedeze cum dorește el în majoritatea situațiilor. Serialul urmărește încercarea lui de a alege mireasa potrivită, de dragul familiei sale”, a declarat protagonistul Ankit Gera pentru India.com.

Fata rea, Ragini, este interpretată de actrița Yukti Kapoor, care își caracterizează personajul asfel: „Ragini este un fată care are propriul mod de a ieși din situații și, de cele mai multe ori, arma ei are ultimul cuvânt. Este aspră și dură din fire, dar are propriile ei ciudățenii, care o fac adorabilă”.

Ultimul pion al triunghiului amoros, Shrishti, este descrisă de actrița Simran Kaur drept „combinația perfectă de valori tradiționale și etică. Ea își folosește educația pentru a face dreptate tuturor celor din jur. Deoarece este avocat, ea respectă regulile”.

Foc… la propriu

Filmată într-o regiune din estul Indiei, producția „Jocul cu focul” a fost difuzat în țara-mamă în perioada martie 2017-ianuarie 2018 și nu a dus lipsă de incidente la filmări. De exemplu, o scenă romantică s-a transformat într-un coșmar pentru actrița Yukti Kapoor. Actrița filma noaptea nunții și stătea pe un pat decorat cu flori și lumânări, când sari-ul ei a luat foc. Reacția rapidă a echipei de filmare a făcut ca nimeni să nu fie rănit, iar filmările au continuat fără întârzieri majore.

Serialul „Jocul cu focul” va fi difuzat zilnic pe Pro 2 de la ora 16.00, iar in reluare doar aici.

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
LILIANA
LILIANA
1 month ago

nu e episodul si serialul corect