iUmor – Sezonul 9 Episodul 12 – 29 Noiembrie 2020 Online

Urmareste aici pe site emisiunea iUMOR sezonul 9 episodul 12 din data de 29 noiembrie 2020 HD.

După o pauză binemeritată, Delia, Mihai Bendeac, Cheloo și întreaga echipă a emisiunii iUmor au revenit cu forțe proaspete pe platouri, unde lucrează de zor pentru a aduce în casele voastre un nou sezon al emisiunii pe care o îndrăgiți.

Dacă nu mai aveți răbdare până atunci, vă puteți delecta cu imaginile pe care jurații și prezentatorii le publică în fiecare zi pe rețelele de socializare. Prinși în așa-numita febră a Tik Tok-ului, aceștia postează o groază de filmulețe care surprind întocmai distracția din timpul filmărilor.

Cum era de așteptat, singurul care se ține departe de acest joc este Cheloo, însă nici el nu va mai putea rezista multă vreme tentației. Sau cel puțin așa susține Bendeac, care este dispus să arunce în luptă toate armele pentru a-și convinge colegul să se alăture milioanelor de oameni care au deja conturi pe celebra platformă.

Din 13 septembrie, fiecare duminică vine la pachet cu o porție generoasă de râs, pentru că Antena 1 dă startul sezonului 9 al show-ului iUmor, cu începere de la orele 20:00. Așa cum v-ați obișnuit, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți sosiți din toate colțurile lumii pentru a demonstra că merită un loc în finală.

Fiecare dintre jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, două voturi favorabile echivalează automat cu accederea în următoarea etapă a competiției.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

Betty In New York - Episodul 16-17 - 30 Noiembrie 2020 Online
Destine Ratacite - Episodul 445 - 29 Noiembrie 2020 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments