iUmor – Sezonul 6 Episodul 5 – 23 Martie 2019 Online

Urmariti noul sezon Iumor Sezonul 6 Episodul 5 din 23 Martie 2019 de la ora 20:00 pe Antena 1. In aceasta seara urmarim o buna portie de Umor unde concurenti din toata lumea se lupta pentru marele premiu de 20.000 de euro si titlul de cel mai bun comediant de la Iumor 2019. Cei trei jurati, Benteac, Delia si Cheloo, vor fi spectatorii unei seri dementiale, iar noi vom fi martori unor numere ce ne vor da pe spate, iar noul sezon ne promite un spectacol la superlativ. Show-ul in care doar cei cu umor conteaza, incepe in fiecare Sambata seara doar pe Antena 1, seara aceasta, se anunta a fi una spectaculoasa si plina de momente umoristice, de la ora 20:00 doar pe antena 1.

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo încep, în această seară, de la 20.00, la Antena 1, un nou sezon iUmor plin de surprize, unele pentru cei de acasă, iar altele la care nici măcar ei nu s-ar fi așteptat.
În fiecare săptămână, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Iar pentru situațiile controversate în care unul dintre cei trei era supărat că un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obține suficiente voturi, se întrevede o soluție – jurații vor putea folosi o ”carte verde”, care le va da ocazia să devină antrenori pentru un concurent și să îl ajute să revină cu un număr mai bun!
Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET

SERVER 2 COMPLET

SERVER 3 COMPLET

SERVER 4 COMPLET

SERVER 5 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

Exatlon Romania - Sezonul 3 Episodul 41 - 23 Martie 2019 Online
Suflete Tradate - Episodul 933 - 23 Martie 2019 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments