iUmor – Sezonul 11 Episodul 5 – 23 Octombrie 2021 Online

Urmareste aici pe site emisiunea iUMOR sezonul 11 episodul 5 din data de 23 Octombrie 2021 HD.

Cel de-al 11-lea sezon „iUmor” va avea premiera sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 20.00. Jurații vor avea parte de o surpriză neașteptată, Selly este primul invitat de la „iUmor” care urcă pe scenă. Andrei Șelaru, pe numele lui real, e „înarmat” cu un roast la adresa celor trei jurați.

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii.

De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere.

Show-ul va fi difuzat la Antena 1 în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00 și duminica de la 23.30.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

SERVER 1 COMPLET
 

SERVER 2 COMPLET

SERVER 3 COMPLET

3 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments