iUmor – Sezonul 12 Episodul 6 – 20 Martie 2022 Online

Vezi aici mai jos pe site iUMOR sezonul 12 episodul 6 din 20 martie 2022 online.

SERVER 1 COMPLET NECENZURAT

SERVER 2 COMPLET NECENZURAT

SERVER 3 COMPLET NECENZURATSERVER 4 COMPLET NECENZURAT

Așteptarea a luat sfârșit. iUmor 12 se anunță a fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, mult așteptatul sezon 12 va aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă.

Debutul sezonului 12 iUmor vine cu noutăți și în culisele emisiunii iUmor. Dan Badea, unul dintre prezentatorii emisiunii, a fost nevoit să se carantineze în vacanța exotică în care se afla alături de soția sa. Întrucât filmările iUmor erau pe cale să înceapă, cea care a răspuns invitației de a prezenta emisiunea alături de Șerban Copoț a fost Ilona Brezoianu. Vezi aici mai jos pe site iUMOR sezonul 12 episodul 6 din 20 martie 2022 online.

George Tănase deschide seria invitaţilor speciali în cel de-al doisprezecelea sezon iUmor, care va avea premiera vinerea aceasta 11 februarie 2022, de la 20.30, la Antena 1. Actor de comedie și stand-upper, acesta este obișnuit cu scena de la iUmor atât în calitate de concurent, cât și de invitat special, iar de această dată a pregătit un număr inedit de stand-up, care a făcut deliciul tuturor celor prezenţi în sală.

iUmor revine cu cel de-al 12-lea sezon, începând din 11 februarie, de la 20.30, la Antena 1. Pentru cel de-al 12-lea sezon, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Personajele istorice și invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

Delia Matache, Mihai Bendeac și Cheloo sunt jurații de la iUmor. În acest an, la masa juriului se va mai alătura încă o persoană. Noua formulă a juriului i-a luat prin surprindere și pe cei doi prezentatori, Șerban Copoț declarând: „Patru jurați. Asta spune multe despre noul sezon. Sigur va fi o dileală specifică iUmor la care să râzi ținându-te de burtă”. Vezi aici mai jos pe site iUMOR sezonul 12 episodul 6 din 20 martie 2022 online.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments