iUmor – Sezonul 10 Episodul 13 – 12 Mai 2021 Online

Urmareste aici pe site emisiunea iUMOR sezonul 10 episodul 13 din data de 12 Mai 2021 HD.

„iUmor” sezonul 10 începe duminică, 14 februarie și se anunță a fi unul spectaculos. Pe scenă vor urca și cei mai talentați concurenți, iar cei trei jurați vor avea și de această dată o misiunea grea. Pe parcursul noului sezon, telespectatorii vor avea parte de momente și invitați speciali. De asemenea, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Rămâne de văzut cine va reuși să impresioneze cu talentul său.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii, iar Dan Badea și Șerban Copoț vor fi, ca de fiecare dată, în spatele scenei. Vor exista momente care îi vor lăsa pe aceștia cu gura căscată. Cel de-al zecelea sezon „iUmor”, care va avea premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, se anunță cu totul neașteptat.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi vor putea fi votaţi de telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16.00.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET

PARTEA 2


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

La Usa Ta Iubirea - Sezonul 1 Episodul 91 - 13 Mai 2021 Online
Destine Ratacite - Episodul 609 - 12 Mai 2021 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim
Anonim
4 months ago

Care este problema cu sonorul nu merge