Iubirea Invinge – Epsiodul 127 – 3 Martie 2022 – Online

Urmareste aici pe site noul serial indian Iubirea Invinge sezonul 1 episodul 127 din data de 3 martie 2022 HD.

În India, nimic nu e simplu! Nici povestea din serialul „Iubirea învinge’ / „Kasautii Zindagii Kay’ (2018) nu face excepție. O puteți urmări din 10 decembrie, de la ora, 20.00, la Național TV.

Anurag Basu (Parth Samthaan) și Prerna Sharma (Erica Fernandes) par suflete-pereche, anume făcute unul pentru altul, dar drumul până la a fi împreună nu este deloc unul ușor. Faptul că învață la aceeași universitate nu i-a făcut să se apropie și multă vreme nu au schimbat nici măcar o vorbă. Când, în sfârșit, ajung să se cunoască și să se apropie, relația dintre ei crește bazându-se pe încredere, înțelegere și prietenie, iar Prerna începe să se îndrăgostească de Anurag. La rândul lui, bărbatul își dă seama că tânăra nu mai este doar o simplă colegă de facultate pentru el. Iubirea dintre ei s-ar fi putut concretiza aici, dar intră în scenă Komolika Chaubey (Hina Khan). Arogantă, rea și ahtiată după atenția bărbaților, aceasta pune ochii pe Anurag și-ncepe să țeasă tot felul de intrigi pentru a-i despărți.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

SERVER 1 COMPLET
 Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe NOUA pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments