Insula Iubirii – Sezonul 5 Episodul 11 – 1 Iulie 2019 Online

Urmareste aventura noului sezon din Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 11 din 1 Iulie 2019 incepand cu ora 20:00 doar pe Antena 1. In noul sezon, cinci cupluri isi vor dovedi daca se iubesc cu adevarat ori isi vor da seama au trait intr-o minciuna pana acum. Din peste 1500 de cupluri inscrise, au fost alese patru cupluri care isi vor testa iubirea printre 12 ispite. 6 ispite masculine si 6 ispite feminine. Daca vor rezista impreuna, ramane sa aflam in cel de-al 5 lea sezon din Insula Iubirii, un sezon asteptat de o tara intreaga.

Cinci cupluri, 12 tentații, 15 zile și o insulă plină de capcane, acestea sunt elementele cheie ale reality show-ului prezentat de Radu Vâlcan, „Temptation Island – Insula iubirii”.

La finalul lui, doar dragostea adevărată poate trece testul, iar cele patru cupluri intrate în competiție vor afla dacă sunt legate doar de obișnuință sau, dimpotrivă, de sentimente sincere și puternice. Testul suprem al iubirii și al încrederii va fi dat de opt oameni care se vor întoarce din Thailanda total schimbați.
Sezonul 5 din Insula Iubirii, realizat de Antena 1, va începe mult mai devreme decât de așteaptă fanii emsiunii. Câteva dintre ispite ne spun ce aduce nou sezonul 5 al reality-show-ului matrimonial în primăvara anului 2019.
Se anunță un sezon incendiar, pe placul fanilor show-ului, care se bucură de un succes foarte mare. Așa cum era de așteptat noul sezon din Insula Iubirii vine cu personaje noi și situații diferite față de edițiile trecute. Câteva dintre secretele emisiunii au fost dezvăluite de către inspitele, care vor încerca să-i ademenească pe viitorii concurenți.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

Inimi Si Lacrimi – Sezonul 1 Episodul 27-28 – 2 Iulie 2019 Online
Dragoste Si Ura - Epsiodul 489 - 1 Iulie 2019 - Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments