Inimi Impietrite – Sezonul 1 Episodul 47-48 – 30 Martie 2022 Online

Urmareste aici pe site telenovela mexicana Inimi Impietrite sezonul 1 episodul 47 si episodul 48 din data de 30 martie 2022 difuzat pe Pro 2.

Postul Pro 2 va difuza, începând cu luni, 7 martie, o nouă telenovelă Televisa, „Inimi împietrite” („La Desalmada” în original), cu Livia Brito în rolul principal. Serialul a fost difuzat în țara de origine anul trecut și s-a bucurat de mare succes. La Pro 2, „Inimi împietrite” va fi difuzat de luni până duminică, de la 18.00.

„Inimi împietrite, unul dintre hiturile Televisa din 2021, se remarcă prin distribuția de zile mari, din care fac parte mulți actori latino-americani îndrăgiți: Livia Brito, José Ron sunt protagoniștii, iar Eduardo Santamarina are principalul rol negativ. Mai joacă în seriale și Marjorie de Sousa (în rol negativ), Marlene Favela, Sergio Basáñez („Vei fi a mea, Paloma!) și Kimberly Dos Ramos (tot în rol negativ).

Pentru „La Desalmada”, îndrăgita telenovelistă Marlene Favela („Rubi”) s-a întors la filmări după mai mulți ani de absență, timp în care a avut doar mici roluri episodice și a devenit mamă.

„Inimi împietrite”, o iubire imposibilă
În „Inimi împietrite”, Livia Brito îi dă viață Fernandei Linares, o femeie al cărei singur țel în viață este să-și răzbune soțul, ucis chiar în noaptea nunții. Fernanda își dorește să pună cap la cap amintirile din acea noapte și să-l găsească pe cel care i-a omorât bărbatul și care a violat-o apoi pe ea.

Când îl întâlnește pe Rafael (José Ron), se îndrăgostește de el, dar îl confundă cu bărbatul care i-a făcut rău. Pe măsură ce memoria i se limpezește, protagonista își dă seama că nu a fost Rafael cel care i-a distrus viața, ci tatăl acestuia, Otavio Toscano (Eduardo Santamarina, îl știm din „Rubi”.). Fernanda se căsătorește cu Rafael, folosind căsnicia ei ca o modalitate de a intra în casa Toscano și de a aduna probe împotriva lui Octavio.

Eroina speră că, odată ce adevărul va ieși la iveală, Rafael o va ierta. Acesta însă este devastat când realizează că nevoia Fernandei de a-și face singură dreptate este mai puternică decât dragostea ei pentru el.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments