Inima Ranita – Sezonul 1 Episodul 11 – 10 Septembrie 2021 Online

Urmareste aici pe site serialul turcesc “INIMA RANITA” sezonul 1 episodul 11 din data de 10 Septembrie 2021 HD.

Serialul Kalp Yarası (Inimă rănită) care îi va avea în rolurile principale pe Gökhan Alkan și pe Yağmur Tanrısevsin, va începe luni, 28 iunie la postul de televiziune Turcia.

Spre deosebire de majoritatea serialelor de vară din acest sezon, care sunt comedii romantice, seria Kalp Yarası se încadrează în genul dramă, romantic.

Filmat în impresionantul Antakya, un oraș cu o istorie bogată și o cultură unică, serialul a fost adaptat dintr-o poveste de Tomris Giritlioğlu.
Kalp Yarasi este o producție Süreç Film. Scenariul este o colaborare între Sema Erol și Mahir Erol iar de regie se ocupă Hülya Bilban.

Din distribuție fac parte și actorii: Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Șenay Gürler, Mahir Günșiray, Meltem Gülenç și Rıza Akın.

Ferit (Gökhan Alkan) și Hande (Merve Cagiran) trebuiau să se căsătorească cu acordul părinților dar totul se schimbă brusc atunci când Ferit află că calul său este bolnav și se întoarce pe neașteptate la conac unde își găsește iubita, în brațele prietenului său.
Supărat de ceea ce a văzut, Ferit decide să se răzbune și îi face o “ofertă” lui Ayșe (Yağmur Tanrısevsin) pe care tocmai a întâlnit-o.
Kalp Yarasi va spune povestea lui Ferit și Ayșe, care se luptă pentru dragostea lor în contextul războiului nesfârșit dintre două familii adânc înrădăcinate în Antakya.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1 COMPLET
 

SERVER 2 COMPLET

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Pecetea Iubirii - Sezonul 1 Episodul 79-80 - 10 Septembrie 2021 Online
Masked Singer Romania - Sezonul 2 Episodul 1 - 9 Septembrie 2021 Online
4 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments