In Sfarsit Exista Paradis – Episodul 90 – 12 Octombrie 2020 Online – Ultimul Episod

Va invitam sa urmariti noul sezon al serialului: “Si fara sani exista paradis”, sezonul 4 premiera 28 august 2020 “In Sfarsit Exista Paradis”, de la 19:00, la PRO 2.

Telenovela „Și fără sâni există paradis’ ajunge la final, iar Pro 2 va difuza ultimul sezon al seriei, care a fost redenumit de către producătorii Telemundo, „El final del paraiso’ / „În sfârșit există paradis’.

Astfel, din 28 august grila postului va suferi modificări. Ultimul episod al telenovelei „Dragoste de gardă„ va fi difuzat începând de la ora 19.00, urmând ca de la această dată să fie transmisă în intervalul orar 20.00-21.00 noua producție Telemundo, care îi are în rolurile principale pe Catherine Siachoque, Carmen Villalobos și Fabian Rios. Din 29 august narco-novela „În sfârșit, există Paradis’ va fi difuzată în intervalul orar 19.00-21.00, câte 2 episoade pe zi.

Acest ultim sezon va avea 90 de episoade și va însemna și noi începuturi în cadrul poveștii care a fost lider de audiență în țara natală, Mexic.

Serialul va continua sezonul 3 și o va prezenta pe Cătălina Santana, care lucrează ajunge să lucreze cot la cot cu „La Diabla’, care intră în DEA infiltrată cu o nouă identitate și cu scopul de a o distruge încet pentru a pune capăt rivalității care a dat naștere acestei istorii acum mai bine de zece ani. În același timp, Cătălina va trebui să lupte împotriva lumii traficului de droguri și a unui nou cartel, care amenință că va inunda țara cu un nou drog sintetic, declanșând un război între bine și rău, care va pune lumea Catalinei la încercare.

Loading...

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET
 

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

Acces Direct - 12 Octombrie 2020 Online
iUmor - Sezonul 9 Episodul 5 - 11 Octombrie 2020 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments