In Ritmul Vietii – Sezonul 1 Episodul 4 – 6 Decembrie 2018 Online

Va invitam sa urmariti noul serial turcesc: “În ritmul vieții”, premiera 4 decembrie, de la 21:00, la PRO 2.
Chiar dacă viața poate fi uneori un loc teribil, sunt întotdeuna persoane care dovedesc că, oamenii buni câștigă în cele din urmă. Din 3 decembrie, iubitorii telenovelelor sunt invitați să urmărească un nou serial turcesc, intitulat “În ritmul vieții”.

Eylul, personajul principal al serialului, este un neorochirurg de succes, care a trecut prin multe încercări dificile de-a lungul vieții. În urmă cu 12 ani, a primit o lovitură foarte grea: mama ei s-a sinucis. După tragicul eveniment, Eylul a rămas în grija tatălui și a mamei sale vitrege.

Loading...

Prezența lui Ali Asaf, un profesor remarcabil, care lucrează la un Liceu pentru fete, a ajutat-o pe Eylul să meargă pe calea cea bună, atunci când credea că viața ei nu mai are importanță. După o perioadă lungă de timp, destinul îi aduce pe cei doi în același loc, însă nu cu aceleași sentimente, și asta pentru că, Ali Asaf se îndrăgostește de Eylul, însă aceasta nu-i răspunde în aceeași manieră. Între timp, Ali Asaf are un rival: Oguz, unul dintre neurochirurgii principali din țară, care este de asemenea, interesat de Eylul.

Ce se va întâmpla mai departe, puteți vedea din 3 decembrie, de la 21:00, la PRO 2!

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

RELUAREA ACESTUI SERIAL VA FI TRANSMISA DISEARA DUPA ORA 22;00 COMPLET
Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

Dragoste Si Ura - Epsiodul 372 - 6 Decembrie 2018 - Online
Tata De-a Gata - Sezonul 1 Episodul 3-4 - 6 Decembrie 2018 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments