In Calea Fericirii – Sezonul 1 Episodul 109-110-111-112 – 30 Decembrie 2021 Online

Urmareste aici pe site noul serialul indian “In calea fericirii” sezonul 1 episodul 109, 110, 111 si episodul 112 din data de 30 Decembrie 2021 HD.

Din 3 decembrie, zilnic de la ora 16.00, Pro 2 difuzează serialul indian „În calea fericirii”/ „Siddhi Vinayak”, o producție din 2017, care a avut două sezoane și 320 de episoade.

Povestea e simplă: Siddhi Joshi, o dansatoare începătoare, și Vinayak „Vin” Kundra, un actor foarte cunoscut, au crescut împreună, dar o neînțelegere i-a făcut să pornească pe drumuri diferite. După 5 ani, cei doi se reîntâlnesc, însă Siddhi își dă seama că Vin este Vinayak, cel care a provocat accidentul care l-a lăsat paralizat pe tatăl ei.

În timp ce Vin încearcă să-i ceară scuze lui Siddhi, ei sunt atacați și Vin urmărește neputincios cum Siddhi este prinsă într-un incendiu. Actorul bănuiște că Siddhi a fost ucisă de tatăl său, Shankar.

Siddhi supraviețuiește însă miraculos, dar este forțată să se supună unei intervenții chirurgicale plastice și, cu ajutorul doctorului Pratima, își asumă aspectul și identitatea lui Riddhi (Kiara Advani), nepoata ei moartă. Ea primește o slujbă ca secretară a lui Vinayak și intenționează să se răzbune pe acesta, crezând că el este responsabil pentru atacul asupra ei.

În lipsa ei, Vin, care s-a îndepărtat de tatăl său, are grijă de familia lui Siddhi, deghizat într-un voluntar al unui ONG. Pe măsură ce acțiunea avansează, Riddhi descoperă treptat că Vin a fost nevinovat tot timpul.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

SERVER 1 COMPLET


Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Christina Vogiatzi
22 days ago

Cand il puneti?