Imperiul Leilor – Sezonul 3 Episodul 7 – 23 Martie 2022 Online

Urmareste aici pe site emisiunea imperiul leilor sezonul 3 episodul 7 din data de 23 Martie 2022 HD.

SERVER 1 COMPLET

SERVER 2 COMPLET

SERVER 3 COMPLETSERVER 4 COMPLET

„Imperiul Leilor” este show-ul de televiziune care le oferă antreprenorilor o șanșă unică în viață: să-și vadă afacerea finanțată de unul dintre cei mai mari oameni de business din România.

Dan Șucu, Dr. Wargha Enayati, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu sunt cei cinci investitori care vor căuta afaceri puternice, inovatoare, cu un impact important în societate. Cel de-al treilea sezon „Imperiul Leilor” începe miercuri, 9 februarie, de la ora 21:30 pe Pro TV.

În cele două sezoane difuzate deja, viața a zeci de antreprenori a fost schimbată, iar milioane români au fost inspirați să descopere lumea fascinantă a businessului. Cinci investitori de top sunt pregătiți să finanțeze cele mai bune idei în sezonul 3: Dan Șucu, dr. Wargha Enayati, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu sunt leii sezonului 3 „Imperiul Leilor”.

Cei mai de succes lideri de business din România intră în „Imperiul leilor” pentru a inspira și susține, din nou, idei și businessuri care au nevoie de finanțare. Au fler, experiență, răbdare și mulți bani de investit, însă doar în afacerea potrivită.

Dan Șucu, dr. Wargha Enayati, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu vor căuta afaceri mai puternice, mai inovatoare, care pot avea un impact important în societate, pentru a sublinia încă o dată cât de important este spiritul antreprenorial.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments