Imperiul Leilor – Sezonul 3 Episodul 8 – 30 Martie 2022 Online

 

Urmareste aici pe site emisiunea imperiul leilor sezonul 3 episodul 8 din data de 30 Martie 2022.

„Imperiul Leilor” este show-ul de televiziune care le oferă antreprenorilor o șanșă unică în viață: să-și vadă afacerea finanțată de unul dintre cei mai mari oameni de business din România.

Dan Șucu, Dr. Wargha Enayati, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu sunt cei cinci investitori care vor căuta afaceri puternice, inovatoare, cu un impact important în societate. Cel de-al treilea sezon „Imperiul Leilor” începe miercuri, 9 februarie, de la ora 21:30 pe Pro TV.

Idei creative de afaceri și povești impresionante ale antreprenorilor vor descoperi investitorii astăzi, de la ora 21:30, într-o nouă ediție „Imperiul Leilor”. Porțile se vor deschide pentru unul dintre cei mai iubiți artiști folk din România: Ducu Bertzi. El vine în fața leilor pentru a susține un business aflat la început de drum.

Andreea Coman își încearcă norocul astăzi, în Imperiul Leilor, și speră ca picturile ei să-i impresioneze pe investitori și să primească o finanțarea de 50.000 de euro pentru 30% din companie. Arista creează tablouri în stil abstract, figurativ, prin tehnici mixte: pictură, aurire sau tehnici textile.

„Mă inspir întotdeauna din cultura și folclorul românesc și îmi place să folosesc elemente din materie primă nobilă reciclată, îmi place să cred că le ofer o a doua existență dându-le ocazia să compună o nouă poveste în cadrul tablourilor mele. Anul trecut am realizat o cifră de afaceri de 10.000 de euro, în special prin vânzarea online și participarea la expoziții internaționale”, le va spune aceasta leilor.

Ea va fi susținută în această seară de unchiul ei, unul dintre cei mai iubiți artiști folk din țara noastră: Ducu Bertzi.

„Nu am venit să vă vând ceva, am venit să o susțin pe nepoata mea, care e la începuturi în lumea artei. Fiind maramureșeni, noi așa suntem obișnuiți de acasă, să ne susținem unii pe alții și să fim alături și la bine, și la greu”, va spune acesta după ce-i va încânta pe investitori cu muzica sa.

Dacă afacerea Andreei este suficient de solidă încât să primească finanțare, dar și ce-l va face pe unul dintre lei să spună: „Tu vrei să prinzi mulți fluturi cu același coș: vrei și reciclat, vrei și artă, dar vrei să lucreze cineva pentru tine, și atunci nu mai vorbim de artă. Îți pierzi autenticitatea și valoarea!”, vedem în această seară, de la ora 21:30, într-o nouă ediție Imperiul Leilor.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Adi
Adi
1 month ago

nu se poate pune si alta varianta sau macar video ? acum este sub forma playlist si nu o pot vizualiza.. la toate restul
sunt si altele.. multumesc