Imi Place Dansul – Sezonul 1 Episodul 8 – 5 Octombrie 2019 Online

A inceput cel mai tare show de dans. Urmariti prima editie din emisiunea Imi place dansul 31 August 2019 incepand cu ora 20:00 pe Kanald. Show-ul de dans, este prezentat de Victor Slav si Cristina Mihaela Dorobantu. Concurentii vor face spectacol pe micile ecrane, in fiecare sambata si duminica. 11 concurenti se vor lupta in fiecare weekend pentru marele premiu de 100.000 de lei.

„Îmi place dansul“, noua emisiune de la Kanal D, va avea marea premieră sâmbătă, 31 august, de la ora 20.00.
Show-ul prezentat de Victor Slav şi Cristina Mihaela Dorobanţu va fi difuzat în fiecare sâmbătă şi duminică.

Loading...

Regizoarea de teatru Beatrice Rancea, dansatorul Emil Rengle, coregrafa Cocuţa şi artistul hip-hop CRBL, membrii juriului emisiunii, sunt gata să analizeze şi să puncteze prestaţiile artistice ale concurenţilor.

Cei înscrişi în competiţia dansului vor avea parte de o experienţă ce îi va ajuta să evolueze, să îşi exploateze la maximum potenţialul artistic şi, de asemenea, să demonstreze atât juiului, cât şi telespectatorilor, cât de pasionaţi sunt de arta dansului.

Concurenţii îşi vor demonstra calităţile artistice într-o gamă variată de stiluri de dans, iar evoluţiile lor vor fi însoţite de cele mai tari hituri. Câştigătorul competiţiei va intra în posesia premiului de 100.000 de lei (aproximativ 20.000 de euro), iar în noua emisiune, un juriu va analiza prestaţia concurenţiilor pe ringul de dans.

PARTEA 1
 

PARTEA 2/2


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

Inimi Si Lacrimi – Sezonul 1 Episodul 219-220 – 6 Octombrie 2019 Online
Te Cunosc De Undeva - Sezonul 14 Episodul 5 - 5 Octombrie 2019 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anda
Anda
1 year ago

Multumim!