Horoscop 5 Decembrie 2019 – Horoscopul Zilnic Online

Urmareste horoscopul zodiilor din data de 5 decembrie 2019 HD.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Este o zi în care cei născuți în zodia Berbec ar trebui să se uite mai atent în interiorul lor, la ceea ce gândesc, la ceea ce simt, să reflecteze puțin la ceea ce le-a adus anul acesta și la ceea ce ar trebui să facă în viitor. Nativii vor fi ușor visători, însă și temători, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să nu se lase intimidați de gânduri și să aibă mai multă încredere în propriile lor forțe.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să fie destul de suprasolicitați în legătură cu locul de muncă sau cu o activitate independentă, o colaborare. Pe de altă parte, și prietenii s-ar putea să fie insistemți în legătură cu o activitate comună. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să ia lucrurile cu calm, să nu se agite și să-și facă un program bine stabilit încă de la primele ore ale dimineții și pe care să-l respecte.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
La locul de muncă se întrevede o zi destul de aglomerată, cu ședințe, întâlniri, negocieri, proiecte noi, iar cei născuți în zodia Gemeni ar putea avea parte de niște discuții mai tensionate cu șefii sau cu o persoană care reprezintă o autoritate. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce finalizări și rezolvări favorabile, prin urmare nu vor avea motiv de stres.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Se întrevăd surprize legate de o călătorie sau de un curs la care sunt înscriși cei născuți în zodia Rac. Cel mai probabil este vorba de o amânare sau de o neconcordanță între planul inițial și ceea ce întâlnesc acum. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce vești din străinătate. Posibile schimbări de dispoziție cauzate de incertitudinile cu care se confruntă astăzi.

Loading...

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Este o zi bună pentru achitarea taxelor, impozitelor, facturilor și oricăror altor datorii sau restanțe. Pentru cei născuți în zodia Leu ziua de azi poate aduce ocazia unor investiții favorabile, cu condiția ca nativii să nu riște nimic. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia să facă un plan în familie. Se întrevede succes financiar. Bani primiți de la partener sau rude.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
În cuplu se întrevăd tensiuni, iar cei născuți în zodia Fecioară trebuie să dea dovadă de multă indulgență, îngăduință și tact în calmarea spiritelor. Posibile modificări de program, de planuri comune, iar nativii să fei cei care, din cauze profesionale, anulează sau amână un context. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere mai multă grijă și atenție la nevoile, necesitățile persoanei iubite.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Oboseala s-ar putea să-și pună amprenta asupra celor născuți în zodia Balanță, mai ales dacă nativii trebuie să execute activități fizice. Curățenia în casă, gătitul par a fi resimțite ca o povară și pot dezechilibra starea de spirit a nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a ajuta, sprijini pe cineva din familie, și nu doar cu un sfat, ci și financiar.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de provocări sentimentale. Cei care sunt singuri vor fi atrași de noi persoane, însă fără prea mare succes, iar cei care sunt în cuplu pot avea dialoguri încinse legate de banii deținuți la comun sau de un buget alocat unei călătorii, unui plan de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să lase nemulțumirile și criticile deoparte și să privească cu mai multă detașare situația.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Posibile critici și acuze venite din partea membrilor familiei la adresa celor născuți în zodia Săgetător. Nativii preferă să evite activitățile legate de locuință, activitățile casnice sau care au legătură cu organizarea unui eveniment de familie și astfel vor da naștere unui val de reacții acide din partea celor dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie mai implicați în viața de familie.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Comunicarea este un punct de interes și distracție pentru cei născuți în zodia Capricorn. Nativii vor socializa cu mult spor, cu bucurie și se vor înconjura de prieteni. Pot primi sfaturi foarte bune acum pe care ar trebui să le asculte și să le pună în practică. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce un succes profesional, o recunoaștere a meritelor.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au șansa de a descoperi o noua sursă de venit. O ocazie neașteptată poate veni spre ei în plan financiar, iar acest aspect poate însemna inclusiv o primă, un bonus, un premiu. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător susține activitățile comerciale, negocierile, tranzacțiile, iar nativii care fac comerț se pot bucura de comisioane bune.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 5 decembrie 2019
Mulți dintre cei născuți în zodia Pești vor simți astăzi să lase în urmă anumite pasaje din viață cu care nu mai rezonează. Nu va fi vorba de suferință sau durere, ci doar de eliberare psihică și emoțională. Intuiția este la cote înalte și nativii se pot folosi de aceasta pentru aface cele mai bune alegeri și a lua cele mai bune decizii. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce o relaționare foarte bună cu cei din jur, poate chiar o împăcare cu o persoană dragă.

Gazda Perfecta - Sezonul 1 Episodul 2 - 6 August 2019 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments