Frumoasa Si Bestiile – Sezonul 1 Episodul 38-39 – 4 Aprilie 2020 Online

Va invitam sa urmariti noua telenovela: “Frumoasa Si Bestiile”, 4 aprilie 2020, de la 20:00, la PRO 2.

Pro 2 va difuza din 16 martie, telenovela „Frumoasa și bestiile’ („La Bella y las bestias’), o producție cu 66 de episoade, difuzată în SUA în 2018.

Pe 16 martie va fi difuzat un singur episod începând cu ora 20.00, urmând ca de pe 17 martie să fie difuzate două episoade în fiecare zi de la ora 19.00.

Loading...

În prim-planul poveștii se află Isabela León (Esmeralda Pimentel), o tânără care decide să-și răzbune părinții uciși atunci când ea era un copil. Femeia se va confrunta cu Bestiile, cei care i-au omorât părinții și care fac parte din înalta societate. Evident aceștia ascund afaceri ilegale și secrete întunecate, pe care Isabela vrea să le scoată la iveală.

Pe Esmeralda Pimentel ați mai văzut-o pe micile noastre ecrane în serialele „Cum m-am îndrăgostit’ și „Culorile iubirii’, iar din distribuția serialului „Frumoasa și bestiile’ mai fac parte, printre alții, Osvaldo Benavides, Aylin Mujica și Ari Telch.

În timpul filmărilor la „Frumoasa și bestiile’, Esmeralda Pimentel s-a iubit cu Osvaldo Benavides, de care s-a despartit în toamna lui 2019, după aproape doi ani de relație.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

PARTEA 1
 

PARTEA 2/2

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

Intre Tine Si Rau - Sezonul 1 Episodul 22 - 4 Aprilie 2020 Online
Blind Date - Epsiodul 42 - 4 Aprilie 2020 - Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments