Fructul Oprit – Sezonul 2 Episodul 14 – 28 Noiembrie 2018 Online

Serialul care a facut senzatie revine la antena 1 cu cel de-al 2 lea sezon. Fructul Oprit Sezonul 2 incepe pe 29 August 2018 cu noi povesti incredibile. Ultimul episod din primul sezon, difuzat pe 20 iunie, la Antena 1, a starnit curiozitate in randul fanilor serialului, iar multe dintre intrebarile lor isi vor primi raspunsul in curand. “La finalul primului sezon, cineva moare. Cine? O sa descoperiti la inceputul sezonului 2, chiar in episodul 1. Intre cele doua sezoane au trecut aproape sase ani, au aparut personaje noi, copii interpretati cu multa candoare de mici actori foarte talentati.

În fiecare miercuri, de la ora 20.00, în cadrul noului sezonul al serialului “Fructul oprit”, telespectatorii vor asista la povesti de iubire si pline de emotie, intrigi tesute si momente încarcate cu suspans.

Platourile de filmare ale serialului “Fructul oprit” au găzduit, luni, evenimentul de lansare a noului sezon al producției semnate de Ruxandra Ion, ce va putea fi urmărită începând din această săptămână, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Actorii din distribuția “Fructul oprit”, precum și membrii echipei de producție, au sărbătorit alături de invitați din presă lansarea noului sezon al serialului, care va începe miercuri, pe 29 august, ora 20.00, la Antena 1. Marian Râlea și Adriana Trandafir au intrat în rolul simpaticilor olteni Vasile (Sile) și Lina Boască, și au avut grijă să întrețină atmosfera și să asigure voia bună, pe platourile de filmare, din Snagov, la casa Caragea.

Povestea serialului este povestea oricărui om care a avut de ales în calea dragostei. Acțiunea ne include pe toți, întrucât implică asumarea unor alegeri importante, curajul de a căuta iubirea și îndrăzneala de a o recunoaște atunci când este găsită, lăsând deoparte orice tip de prejudecată.

Dacă în primul sezon am luat parte la dragostea Soniei pentru Alex și Tudor, în sezonul 2 vom afla cum se va schimba povestea și cum vor evolua personajele.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET

SERVER 2 COMPLET

SERVER 3 COMPLET

SERVER 4 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments