Ferma Vedetelor – Sezonul 4 Episodul 20 – 13 Martie 2019 Online

Urmareste aici pe site emisiunea ferma sezonul 4 episodul 20 din data de 13 martie 2019 HD.

Cele 18 vedete din Ferma sunt: Brigitte Nastase, Geanina Ilies, Otilia, Carmen Negoita, Claudia Pavel, Diana Belbita, Ioana Filimon, Otniela Sandu, Ame Calin, Catalin Morosanu, Emil Rengle, Florin Pastrama, Jorge, Kamara, Marius Craciun, Remus Boroiu, Silviu Tolu si Vali Barbulescu. Odata ajunsi la Ferma, concurentii au fost placut surprinsi de locul in care isi vor petrece urmatoarele luni. Insa bucuria nu a durat foarte mult, pentru ca Mihaela si Cristian vin cu o veste ingrijoratoare: lupta pentru a ramane in Ferma incepe mai curand decat se asteptau ei si un duel va decide cine continua lupta pentru premiul cel mare. Asadar in ferma vom avea dueluri mult mai rapid iar concurentii vor trebui sa faca sacrificii pentru a ramane si a pune mana pe marele premiu in valoare de 50.000 de euro.

Emisiunea cunoscuta sub denumirea Ferma vedetelor revine la PRO TV in 2019, insa noul sezon aduce schimbari picante. Programul se va numi „Ferma” si va avea concurenti din medii sociale diferite (noua femei si noua barbati), cu varii profesii si personalitati puternice, gata sa isi testeze limitele. Inca o noutate este si faptul ca emisiunea nu va mai fi prezentata de Monica Barladeanu, ci va avea doi prezentatori.

Nu te mai tinem in suspans, ci iti marturisim ca stim cine sunt noii prezentatori ai emisiunii Ferma: Mihaela Radulescu si Cristian Bozgan.
Ferma, un nou inceput pentru telespectatori dar si pentru concurentii acestei emisiuni. Emisiunea se va difuza in fiecare Marti, Miercuri si Joi de la ora 21:30 pe Protv. Mihaela Radulescu si Cristian Bozgan sunt gazdele acestei emisiuni si ne promit probe senzationale. Nu ratati sa urmariti premiera emisiunii Ferma din 29 Ianuarie 2019 de la ora 21:30 doar pe Protv.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET
 

SERVER 2 COMPLET

SERVER 3 COMPLET

SERVER 4 COMPLET

SERVER 5 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

Intr-o Alta Viata – Sezonul 1 Episodul 380-381-382 – 14 Martie 2019 Online
Fructul Oprit - Sezonul 2 Episodul 26 - 13 Martie 2019 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments