Fata Nimanui – Sezonul 1 Episodul 6 – 28 Noiembrie 2021 Online

Urmareste aici pe site serialul turcesc “Fata Nimanui” sezonul 1 episodul 6 din data de 28 Noiembrie 2021 HD.

Luptând pentru visele ei, Ezo are două lucruri de care să se țină în această viață; amintiri și ce a mai rămas de la mama ei – Deci o mână de speranță. Totuși, tot ce are în mână este luat deodată de familia ei, de care este persecutata. Urmareste serialul turcesc Fata nimanui Episodul 1 online subtitrat.

Ezo are două moduri. Fie va renunța, fie va lupta. Ea alege să lupte, până la moarte – Harun și mama lui Nermin, care profită de situația dificilă a lui Ezo, pun ochii pe Ezo, pe care o văd ca fiind cea mai slabă verigă, pentru a-și recâștiga vechile vremuri pompoase, dar există ceva ce ei nu stiu. Urmareste serialul turcesc Fata nimanui Episodul 1 online subtitrat.

Ezo nu este atât de neputincioasa și neajutorata pe cât cred ei. Neștiind ce a făcut și ce va face, ei vor deveni pradă pe drumul spre vânătoare.
Urmareste serialul turcesc Fata nimanui Episodul 1 online subtitrat. In serialul Fata nimanui joaca actorii: Sevda Erginci, Perihan Savas, Fikret Kuskan, Sedef Avci, Ismail Ege Sasmaz, Münir Can Cindoruk, Toprak Saglam, Nur Yazar, Firat Dogruloglu Sinan Arslan Çagla Simsek.

SERVER 1 COMPLET TRADUS

SERVER 2 COMPLET TRADUS

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments