Familia Sotului Meu – Sezonul 2 Episodul 80-81 – 23 August 2019 Online

Va invitam sa urmariti noul serial difuzat pe Pro 2: Familia Sotului Meu, episodul 80 si episodul 81 din 23 august 2019.

Pro 2 aduce una din cele mai recente producții Televisa, „Familia soțului meu’ („Mi marido tiene familia’). Telenovela aduce pe micile ecrane mari actori ai Mexicului și se adresează întregii familii. Un moment bun de a privi în fiecare seară acest serial romantic, cu accente umoristice.

„Familia soțului meu’ se numără printre telenovelele cele mai de succes din Mexic ale anului 2017-2018, reușind ca pe tronsonul orar difuzat să fie de la început până la final lider de audiență. Producția spune povestea de dragoste a Julietei (Zuria Vega), o femeie de afaceri independentă și a lui Robert (Daniel Arenas), de profesie medic, care ajung să formeze un cuplu și sunt pregătiți să formeze o familie.

Viața rareori este așa cum ne-o imaginăm. “Familia soțului meu” premiera vineri 28 mai de la 19:00, la PRO 2

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

EPISOADELE 80 SI 801 SUNT MOMENTAN INDNISPONIBILE.. 
Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

Razbunare Pe Tocuri - Sezonul 2 Episodul 10 - 23 August 2019 Online
Te Voi Gasi, Te Voi Iubi - Sezonul 1 Episodul 78 - 23 August 2019 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments