Exatlon Romania – Sezonul 3 Episodul 26 – 24 Februarie 2019 Online

Exatlon România sezonul 3 este al treilea sezon al reality show-ului Exatlon România, care va debuta pe 12 ianuarie 2019. Înscrierile pentru acest sezon au luat startul pe 14 decembrie 2018 și s-au făcut pe site-ul web al emisiunii. Fiecare cetățean român care a împlinit vârsta de 18 ani a putut participa la casting.

Precum sezoanele precedente, și acesta va debuta cu 20 de persoane, atât vedete, cât și oameni de rând, împărțiți în două echipe reprezentative fiecăruia: „Faimoșii” (vedetele) și „Războinicii” (oamenii de rând), iar filmările au loc în orașul Las Terrenas, pe coasta de nord a Republicii Dominicane.

Concurentii sezonului 3 sunt, de la faimosi: Andreea Arsine, Mario Fresh, AMI, Costin Gheorghe, Andreea Nihaela Zaragiu, Andrei Boţoacă, Diana Pivniceru, Ciprian Mariş, Cătălina Seicaru, Ion Surdu. Iar de la razbonici: Ovidiu Jimborean, Gabriel Nedelcu, Irina Postolea, Andrei Angelescu, Nicoleta Iuliana Luncă, Ana Maria Cazan, Mihai Berar, Alexandru George Stoica, Ana Popescu, Ana Maria Stamen.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET
 

SERVER 2 COMPLET

SERVER 3 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

Intr-o Alta Viata – Sezonul 1 Episodul 329-330-331 – 25 Februarie 2019 Online
Asia Express Romania - Sezonul 2 Episodul 7 - 24 Februarie 2019 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments