Exatlon Romania – Sezonul 2 Episodul 44 – 27 Octombrie 2018 Online

“Exatlon”, reality-ul revolutionar, care a impus un nou trend in piata TV din Romania si a redeschis apetitul romanilor pentru competitie sportiva, revine in aceasta toamna la Kanal D si arunca in lupta nume grele ale sportului romanesc.

20 de concurenti, dintre care 10 vedete, au intrat intr-o confruntare unica, in care isi vor pune la bataie toate abilitatile fizice si psihice pentru a-si infrange adversarii, dar, mai presus de toate, pentru a-si depasi limitele. EXATLON a inregistrat un succes rasunator in tari precum Mexic si Brazilia, iar acum a venit randul romanilor sa vada competitia cea mai dura si plina de provocari difuzata pana acum pe micul ecran.

Filmarile au loc in Republica Dominicana, unde concurentii trec printr-o serie de probe de foc, menite sa le testeze pregatirea fizica, viteza de reactie, curajul si puterea psihica. Acestia vor fi nevoiti sa ramana concentrati si in forma fizica maxima in fata probelor la care sunt supusi in permanenta.

Show-ul cuprinde un numar de concurenti, atât vedete, cât si oameni obisnuiti, care vor trece prin probe dificile, ce le vor pune la încercare preg?tirea fizica, viteza de reactie si rezistenta psihica. Va exista un singur mare câstigator, care va intra în posesia premiului de 100.000 de euro. Filmarile emisiunii au loc în Republica Dominicana.

Lista concurentilor la faimosi sunt: Silvia Stroescu, Mirel Dragan, Lili Sandu, What’s UP, Cristina Nedelcu, Yamato Zaharia, Ana Georgescu, Adrian Blidaru, Monica Rosu, Cristi Pulhac, iar la razboinci: Ciprian Silasi, Corina Petrut, Alin Andronic, Ana Maria Otvos, Doru Mesesan, Beatrice Olaru, Iulian Pitea, Ana Taran, Naomi Musca, Calin Novacescu.

Emisiunea fenomen ce a adus o schimbare in randul televiziunilor din Romania se intoarce cu un nou sezon. Exatlon Romania Sezonul 2 incepe pe 30 August 2018 pe Kanald. Emisiunea va fi difuzata de Miercuri pana Duminica de la ora 19:45. Intensitate la maximum a trairilor, competitie sportiva suta la suta reala, strategii, euforie, disperare, conflicte inerente si povestea individuala a celor 20 de concurenti extraordinari, care vor da totul pe nisipurile din Republica Dominicana, ii vor face pe telespectatori partasii unei experiente unice.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET
SERVER 2 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments