Dulce-Amarui – Sezonul 1 Episodul 59 – 14 Aprilie 2019 Online

Va invitam sa urmariti noul serial turcesc: “Dulce-Amarui”, premiera 15 februarie 2019, de la 21:00, la PRO 2.

Serialul Dulce amărui spune povestea unui om de afaceri de succes, dar care are un caracter greu de suportat, un adevărat perfecționist.

Pe tronsonul orar lăsat liber de serialul În ritmul vieţii’, care se termină pe 15 februarie, Pro 2 va difuza, începând cu 15 februarie, de la ora 21.00, producţia Dulce-amărui’ (în original Dolunay’).

Serialul spune povestea lui Ferit (Can Yaman, protagonistul din „Parola: Te iubesc’), un afacerist de succes, dar cu un caracter insuportabil şi perfecţionist. În fiecare zi lui îi vine acasă să îi gătească un bucătar profesionist, însă nu este mulţumit de niciunul dintre cei care se perindă prin bucătăria lui. Nazli (Özge Gürel, „Sezonul cireselor’, „Yaman’) este o tânără care face cursuri de gastronomie şi care are nevoie urgentă de un job. Aşa ajunge să-i gătească lui Ferit. Cei doi se îndrăgostesc, însă diferenţele dintre ei le vor complica relaţia.

Nazli (Özge Gürel, „Sezonul cireselor’, „Yaman’) este o tânără care a absolvit mai multe facultăți de gastronomie și vrea să devină un masterchef al bucătăriei japoneze, să-și deschidă propriul restaurant și să inoveze. Aceasta ajunge să-i gătească lui Ferit (Can Yaman) pentru că are nevoie urgent de un loc de muncă.

Nazil acceptă acest job pentru că are nevoie urgentă de bani. Misiunea ei este să gătească cina pentru Ferit, însă cei doi ajung să se îndrăgostească unul de altul.

Ferit este un afacerist de succes, perfecționist atât la locul de muncă cât și acasă. Este un om disciplinat care dorește aceeași ordine de la birou la el acasă.

Rrelația dintre cei doi ajunge să se complice atunci când Deniz, cel mai bun prieten al lui Ferit, o întâlnește pentru prima dată pe Nazli și începe să se îndrăgostească de ea. Toate aceste neînțelegeri vor duce relația dintre Nazli și Ferit într-o situație complicată.

“Dulce amărui” începe vineri, 15 februarie 2019 de la ora 21:00, la PRO 2.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET
 

SERVER 2 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

Asia Express Romania - Sezonul 2 Episodul 28 - 14 Aprilie 2019 Online
Si Fara Sani Exista Paradis - Sezonul 2 Episodul 73-74 - 14 Aprilie 2018 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments