Dragoste, Ratiune, Razbunare – Sezonul 1 Episodul 37 – 16 Martie 2022 Online

Umareste aici pe site serialul turcesc “DRAGOSTE, RATIUNE, RAZBUNARE” sezonul 1 episodul 37 din data de 16 Martie 2022 HD.

SERVER 1 COMPLET TRADUS

SERVER 2 COMPLET TRADUS

SERVER 3 COMPLET TRADUSZâmbetul de pe chipul Esra-ei a dispărut odată cu momentul în care tatăl ei a renunțat la muncă și a decis să-și urmeze visurile, acesta reușind să piardă toate bunurile pe care le aveau. În schimba, Menekșe, mama Esra-ei, muncea zi și noapte pentru a avea grijă de copiii ei. Făcând o comperație între cei doi părinți, Esra ajunge la concluzia că a avea visuri este o pacoste pentru om. A exagera, este un impediment în a gândi sănătos. Cu aceste gânduri crește Esra.

Ozan Korfalı, cel îndrăgostit de ea încă din copilărie, a studiat ingineria calculatoarelor la o universitate foarte bună. În scurt timp, Esra și Ozan se căsătoresc. Esra trăiește viața visată.

Ozan îi spune într-o seară că și-a dat demisia pentru a-și urma visurile. Astfel, Esra se trezește că de ce fuge nu scapă și e fix în mijlocul unei astfel de situații.

Esra este o fată veselă și puternică. Se tachinează mereu cu fratele ei, dar legăturile de familie sunt foarte puternice. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, ea își iubește foarte mult tatăl. Iar mama ei, îi este prietenă și confidentă.

Este ambițioasă. Nu renunță ușor. Când e cel mai jos, renaște din propria cenușă. Nu îi este frică să încerce, chiar dacă ar pierde.

Ozan avea opt ani când a văzut-o prima oară pe Esra. În ciuda vârstei, el înțelege că cee ace simte este dragoste. Pânâ când a absolvit facultatea și s-a angajat, credea că Esra nu știe de el. Dar se trezește însurat cu Esra.

Urmându-și visurile, întru realizarea proiectului în care crede, nu a conștientizat care este vulnerabilitatea Esra-ei și ajung în situații care duc, în cele din urmă, la divorț.

Dar când ajunge cel mai jos, începe cu adevărat să crească. Tocmai când credea că nu mai are nicio speranță, în calea lui Ozan apare Çınar.

Chiar dacă experiențele prin care a trecut l-au făcut mai dur, Ozan este un bărbat cu conștiință, bine intenționat și corect. Crede în oameni și vede partea bună din ei. Gândește pozitiv, nu exagerează în fața probemelor, nu intră în panică. Este chipeș, dar nu arrogant. Nu înjosește pe nimeni. Este atașat familiei. Crede că îi este foarte dator mamei sale și nu există ceva ce nu ar putea facea pentru ea. Are o relație foarte frumoasă cu sora lui. Frate și soră, sunt ca niște prieteni.

Çağla este foarte frumoasă, charismatică, bună la suflet, sentimentală. A studiat la școli foarte bune, a primit o educație foarte bună de la tatăl ei. Are gusturi rafinate. Chiar dacă este la curent cu tendințele, moda, prefer clasicul la care nu ar renunța niciodată. Este în managementul superior al companiei și are succes în viața de afaceri. Este inteligentă. Este bogată și puternică, dar nu are în intenție să „zdrobească„ pe cineva. Este adepta detaliilor. Este un bun observator/

Çınar este, după cum e definit de tatăl lui, „o beizadea„. Chiar dacă e geamăn cu Çağla, este opusul caracterului lui. Este extrovertit, vessel, iubitor, crede ușor în oameni, acceptă oamenii așa cum sunt ei, este degajat. Are un suflet foarte bun. Nu a avut parte de rău niciodată, dar nici nu știe să facă rău cuiva. A fost un copil frumos, apoi un tânăr chipeș, așa că nu a cunoscut sentimentul respingerii.

Îl așteaptă însă un mare examen între un prieten pe care îl prețuiește și inima care nu vrea să-l asculte.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments