Dragoste In Alb Si Negru – Sezonul 1 Episodul 94 – 23 Octombrie 2021 Online

Va invitam sa urmariti noul serial turcesc: “Dragostea In Alb Si Negru”, 23 octombrie 2021, de la 22:00, la PRO 2.

Conform prensario.tv, aceasta se numeşte „Siyah Beyaz Aşk’ („Black and White Love’/ „Dragoste în alb-negru’) şi va ajunge pe micile ecrane din România în 23 iulie 2021, cel mai probabil la Pro 2.

Protagonistul serialului „Siyah Beyaz Aşk’ este Ibrahim Çelikkol (pe care îl ştiţi din „Iertarea’, „Iffet’ şi „Vieţi la rărcruce’). Acesta îi dă replica actriţei Birce Akalay, cunoscută la noi din „Intrigi și seducție’ şi „Asi. Împotriva destinului’. Producţia, difuzată în ţara de origine în 2017-2018, prezintă, de-a lungul celor 32 de episoade, povestea de iubire dintre doi oameni foarte diferiţi. Ibrahim este Ferhat, un bărbat lipsit de scrupule, cu un trecut întunecat, care execută toate treburile murdare ale unchiului său. Acesta se îndrăgosteşte de Asli (Birce), o doctoriţă frumoasă şi bună la suflet, mereu la dispoziţia pacienţilor săi.

Toamna acesta, Birce Akalay va fi văzută în serialul „Babil’ (pe o platformă online turcească, alături de Halit Ergenç), în timp ce Ibrahim a început pregătirile pentru un serial nou, „Evim’/ „Casa mea’, în care o are ca parteneră pe Demet Özdemir („Camera 309′). Cât priveşte viaţa privată, Ibrahim va deveni pentru prima oară tată în câteva luni, soţia sa, arhitecta Mihre Mutlu, fiind însărcinată cu un băieţel.

SERVER 1 COMPLET
 


0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments