Dragoste Accidentala – Sezonul 1 Episodul 9 – 11 Septembrie 2021 Online

Urmareste aici pe site serialul turcesc “DRAGOSTE ACCIDENTALA” sezonul 1 episodul 9 din data de 11 Septembrie 2021 HD.

“Kazara Așk” (Iubire accidentală) este un nou serial turcesc care se pregătește pentru lansare. În rolurile principale apar actorii Ümit Kantarcılar și Sude Zülal Güler. Serialul va avea premiera pe 24 Iunie și va fi difuzat pe Canalul Star TV în fiecare joi. Deci, o nouă comedie romantică va fi lansată în curând. Dar care este povestea?

Serialul prezintă povestea de dragoste dintre un bărbat bogat și o tânără săracă.
Serialul „Kazara Așk” (Iubire accidentală) va prezenta experiențele unei tinere care caută fericirea eternă cu prima ei dragoste. Așadar, povestea se învârte în jurul vieții unei tinere fete care crede în dragostea pură și caută iubirea vieții ei.

Este prezentată povestea lui Șimal (interpretată de Sude Zülal Güler) și Civan (interpretat de Ümit Kantarcılar) care începe cu un accident.

“Kazara Așk” (Iubire accidentală) va bloca publicul pe ecran cu povestea sa captivantă. O tânără frumoasă care visează să fie fericită căsătorindu-se cu bărbatul pe care îl iubește după absolvirea universității … Un bărbat tânăr și chipeș, moștenitorul unei familii bogate … Deci, cărările acestor doi tineri, care urmăresc fericirea cu speranțele și visele lor, se întâlnesc pe neașteptate după un accident …

Pe lângă actorii din rolurile principale, Sude Zülal Güler și Ümit Kantarcılar, din distribuție mai fac parte: Uğur Çavușoğlu, Servet Pandur, Selin Ișık, Sadi Celil Cengiz, Aycan Koptur, Burak Tamdoğan, Deniz Altan, Burakhan Yılmaz, Ali Haydar Çataltepe, Öykü Candanadam, Çağdaș Tekin, Nermin Yılmaz sunt primii care numără.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

EPISODUL ESTE IN CURS DE TRADUCERE SI VA FI PUBLICAT AICI INTRE DATA DE 15-17 AUGUST! 

EPISODUL ESTE IN CURS DE TRADUCERE SI VA FI PUBLICAT AICI INTRE DATA DE 15-17 AUGUST!

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Pecetea Iubirii - Sezonul 1 Episodul 81-82 - 11 Septembrie 2021 Online
X-Factor - Sezonul 10 Episodul 2 - 10 Septembrie 2021 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments