Destine Ratacite – Episodul 931 – 30 Martie 2022 Online

 

Va invitam sa urmariti serialul indian: “Destine Ratacite”, episodul 931 din 30 martie 2022, de la 19:00, la National Tv.

Serialul se concentreaza pe vietile a doua surori, Simar si Roli. Casatorite cu Prem si Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregatite sa rezolve orice probleme care apar si sa se lupte cu orice rau care incearca sa atace in vreun fel familia. O poveste despre dragoste, ura, tradari si sperante.

Va asteptam sa urmariti un nou episod al serialului Destine Ratacite incepe in aceasta seara, 30 Martie 2022 de la ora 20:00 doar pe National TV. In serialul de succes Destine Ratacite.

Simar vorbeste cu Prem, ea zice ca a spus politiei unde e sa-l apere, Simar vede pe Roshni cu bagajul si inchide, ea o duce pe Roshni in camera, ea zice atata conteaza pentru tine relatia asta? Roshni zice ca s-a dus la ea in camera la Vaidehi. Simar zice ca doar Roshni ii poate oferi consolare si trebuie sa o indeparteze pe Vaidehi, Simar zice nu iti uita responsibilitatea de sotie, Mata gi zice are dreptate Simar, asta e si casa ta ca a lui Simar, ea zice ca trebuie sa castige batalia asta ca are nevoie de o strategie, Simar zice ca este de partea ei cu Mata gi, ele toate trei isi unesc mainile. Vezi mai jos aici pe site noul serialul indian “Destine ratacite” episodul 931 din data de 30 Martie 2022.

Roshni zice ca are o idee, Kushi zice ca lui Vaidehi ca este bine ce a facut, Vaidehi zice ca va face iad viața celor din casa, PYUSH vine dupa Vaidehi, ei merg in camera lumina nu merge la ei in camera, PYUSH zice poate e siguranta, Simar trimite mesaj lui Prem dar nu se trimite ea se sperie, PYUSH merge afara la siguranțe, Roshni ii vede pe el cu Vaidehi, el vede firul ars Roshni a facut asta, PYUSH zice e noapte doar dimineata vine electricianul, PYUSH zice lui Vaidehi sa mearga in casa ei ce era alaturi ca el va dormi pe hol in casa, cineva cu cutitul merge la Prem sa-l omoare, este in visul lui Simar, Mata si merge la ea.

Ea zice ce s-a intamplat, Simar zice Prem este in pericol, Mata gi zice zeitaa il apara, Simar nu doarme noaptea, Anjali zice sofer lui Vikram, el se supara, Anjali zice glumeam, ea merge singura spre concurs, apoi Vikram ii cere iertare ei merg impreuna, asta fiindca matusa a zis sa aiba grija, politia vine la Simar apoi Rita cu dl Kapoor apar, Rita zice vino jos PYUSH, Rita zice are relatie cu alta desi e casatorit, ca ati vazut, dl Kapoor zice lui Simar ca nu se astepta la asta. Politia zice ca nu e permis, si risca o pedeapsa de 5 ani de inchisoare. Vezi mai jos aici pe site noul serialul indian “Destine ratacite” episodul 931 din data de 30 Martie 2022.

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments