Destine Ratacite – Episodul 929 – 28 Martie 2022 Online

 

Va asteptam sa urmariti un nou episod al serialului Destine Ratacite incepe in aceasta seara, 28 Martie 2022 de la ora 20:00 doar pe National TV. In serialul de succes Destine Ratacite.

National TV si-a obisnuit publicul cu varietatea serialelor indiene difuzate de-a lungul anilor. Destine ratacite este un nou serial indian difuzat de postul tv si urmarit de un public numeros.

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00.

Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Titlul original al serialului este Sasual Simar Ka si este o productie care s-a lansat in anul 2011 si s-a incheiat 7 ani mai tarziu, in anul 2018. Serialul se incadreaza la genurile: drama, fantezie, serial tv, iar in medie, un episod dureaza 22 de minute.

Serialul are peste 700 de episoade, iar rolurile celor doua surori sunt interpretate de actritele: Deepika Kakkar (Simar) si Avika Gor (Roli). Cei doi soti ai acestora sunt interpretati de actorii: Manish Raisinghan (Siddhart Bharadwaj) si Dheeraj Dhoopar (Prem Rajendra Bharadwaj). Creatorul indragitului serial este Rashmi Sharma.
Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments