Chefi La Cutite – Sezonul 6 Episodul 18 – 25 Decembrie 2018 Online

In aceasa seara are Chefi la Cutite Sezonul 6 Episodul 18 din 25 Decembrie 2018 de la ora 20:00 pe Antena 1, cum spuneam a inceput cel mai asteptat si mai mai apreciat show de gatit din Romania, trei echipe se vor lupta pentru titlul de cel mai bun bucatar Chefi la cutite 2018, show-ul taios continua cu noul sezon si in aceasta seara de la ora 20:00. Vom avea parte de noi reguli si surprize gustoase, prinde gustul competitiei in fiecare Luni si Marti de la ora 20:00 pe antena 1 si antenaplay.
Începe Chefi la cuțite! Astfel, luni seară de la ora 20:00, chefii își vor ocupa locurile la bancurile de lucru și vor găti folosind doar ingredientele dintr-un coș misterios. Mai în glumă, mai în serios, vor fi puși față în față cu un preparat vedetă din farfuriile candidaților ”Chefi la cuțite”, pe care l-au degustat de zeci de ori de-a lungul sezoanelor.
Nu rata marea premieră a noului sezon, luni 29 octombrie 2018 și marți 30 octombrie 2018, de la 20 fix, la Antena 1!
Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se reîntorc cu sezonul 6.
În cel de-al șaselea sezon, telespectatorii vor afla și mai multe secrete culinare, sau pașii prin care pot obține o serie de rețete atipice.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET

SERVER 2 COMPLET

SERVER 3 COMPLET

SERVER 4 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments