Casatorie Cu Bucluc – Sezonul 1 Episodul 100 – 12 Ianuarie 2022 Online

Va invitam sa urmariti noul serial turcesc: “Casatorie Cu Bucluc”, episodul 100 din 12 ianuarie 2022, de la 20:00, la PRO 2.

„Căsătorie cu bucluc”, serial turcesc lansat în 2019, cu Caglar Ertugrul și Burcu Özberk în rolurile principale, se vede în premieră în România la postul Pro 2 de marți, 5 octombrie.

Serialul, în original „Afili Aşk”, va debuta la Pro 2 marți, 5 octombrie, la ora 20.30, înlocuind în grilă alt serial turcesc, „Rămâi lângă mine”, cu Furkan Andıç și Aybüke Pusat, care se termină luni, 5 octombrie.

Noul titlu din grila Pro 2 este tot o comedie romantică, având în rolul principal masculin un actor pe care îl știm deja: Caglar Ertugrul. Pe actorul de 33 de ani, posesorul unor ochi verzi superbi și unul dintre cei mai căutați tineri actori din Turcia, telespectatorii români l-au mai văzut în „Yaman” și „În dragoste și în război”. Dar îl pot revedea chiar acum tot la Pro 2, în „Fiicele doamnei Fazilet”, serial care e programat zilnic de la 23.00.

Cât despre principalul rol feminin, acesta e interpretat de frumoasa Burcu Özberk (31 de ani). Și pe ea am mai văzut-o pe micile ecrane românești: a debutat cu un rol mic în mare succes „Suleyman Magnificul”, apoi a jucat în „Guneş”, serial difuzat la noi în 2016 de Kanal D.

Mari producători de seriale, turcii au o particularitate: proiectele mari de televiziune, seriale dramatice sau de epocă, sunt lansate de obicei toamna, odată cu grila nouă, în timp ce vara preferă comedii romantice. Un astfel de serial este și acest „Căsătorie cu bucluc”, în original „Afili Aşk”, lansat în iunie 2019 la Kanal D Turcia.

Datorită poveștii și chimiei dintre protagoniștii, serialul s-a bucurat de succes pe plan local și a continuat până în mai 2020, având 2 sezoane și 40 de episoade până la urmă.

Povestea este încă o variațiune pe tema iubirii dintre doi protagoniști care, deși se au precum șoarele și pisica la început, sfârșesc prin a se îndrăgosti unul de celălalt.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

SERVER 1 COMPLET
 


Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

Urmariti-ne si pe facebook cu un Like pentru a stii imediat cand postam ceva nou!: 👇

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments