Canta Acum Cu Mine – Sezonul 1 Episodul 3 – 31 Martie 2019 Online

Va invitam sa urmariti un noul show de muzica si entertainment la protv. Emisiunea Canta acum cu mine din 3 Martie 2019 o putem urmari in fiecare duminica seara de la 20:00 pe Protv. Loredana, capitanul celor 100, se va afla in mijlocul celor 100 de muzicieni care vor analiza prestatiile concurentilor. Din postura de capitan al artistilor din juriu, Loredana le-ar putea influenta deciziile si i-ar putea convinge sa se ridice, sa cante si sa danseze in rand cu cei care urca pe scena.

Cântă acum cu mine, cel mai așteptat show de muzică și entertainment, începe pe 3 martie, la PRO TV! 100 de muzicieni care formează cel mai exigent juriu văzut vreodată într-un show de televiziune întâlnesc pentru prima dată concurenții Cântă acum cu mine, duminică, 3 martie, de la ora 20:00. Cabral, prezentatorul emisiunii, și Loredana, căpitanul celor 100, le promit telespectatorilor un spectacol extraordinar plin de muzică, dans și energie.

Pro TV a anunțat începutul filmărilor la talent show-ul Cântă acum cu mine. Emisiunea va fi difuzată în această primăvară și va fi prezentată de Cabral și cu Loredana în fruntea juriului.
Premiul pus la bătaie de Pro TV este de 50.000 de euro. Pentru a-l câștiga, concurenții trebuie să îi convingă pe cei 100 de muzicieni să li se alăture în moment.

Vocile care se alătură momentului reprezintă scorul fiecăruia, iar cel care obține cel mai bun scor ajunge în marea finală și poate câștiga marele premiu în valoare de 50.000 de euro.
Cântă acum cu mine, în fiecare duminică, de la ora 20:00, la PRO TV.

SERVER 1 COMPLET
 

SERVER 2 COMPLET

SERVER 3 COMPLET

SERVER 4 COMPLET

SERVER 5 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

Umbre din Trecut – Sezonul 1 Episodul 27-28 – 1 Aprilie 2019 Online
Exatlon Romania - Sezonul 3 Episodul 46 - 31 Martie 2019 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments