Betty In New York – Episodul 4-5 – 24 Noiembrie 2020 Online

Va invitam sa urmariti noua telenovela difuzata pe Pro 2: “Betty din New York”, sezonul 1 episodul 4-5 din data de 24 noiembrie 2020, de la 19:00, la PRO 2.

Postul Pro 2 a achiziționat o nouă producție Telemundo realizată între 2018-2019. Este vorba de adaptarea telenovelei „Betty cea urâtă’, denumită „Betty în New York’.

Premiera telenovelei „Betty în NY’ va avea loc imediat după finalul producției „O nouă viață’, duminică 22 noiembrie, de la ora 20.00, urmând ca din 23 noiembrie să fie difuzate 2 episoade zilnic, în intervalul orar 19.00-21.00.

Noua telenovelă îi aduce în rol principal pe Eleferry Torres, care îi va da viață personajului Betty, în varianta originală interpretat de actrița Ana Maria Orozco, și pe Erik Elias, care va fi Armando Mendoza, personaj interpretat în 2000 de Jorge Enrique Abello. Pe Erik Elias l-am mai văzut în telenovelele „Culorile iubirii’, „Iți ordon să mă iubești!’ și „Trupul dorit’.

Din distribuție mai face parte și actorul Aaron Diaz, care a revenit în telenovele după o pauză de 10 ani, ultimul său proiect, telenovela „Teresa’, fiind în cadrul companiei Televisa.

Telenovela spune povestea lui Beatriz Aurora Rincón Lozano, o tânără inteligentă cu origini latino, care locuieşte la New York. După ce şase luni este respinsă la diferite interviuri pe motiv că nu arată bine, Beatriz decide să accepte o slujbă care este sub nivelul ei de pregătire. Totuşi, ea face un salt în carieră atunci când devine secretara personală a directorului unei case de modă renumite, V & M Fashion. În mijlocul unei lumi cu modele, haine frumoase şi foarte mult glamour, Betty va trebui să facă faţă multor momente stânjenitoare, dar, în acelaşi timp, îşi va dezvolta personalitatea şi va găsi şi dragostea.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET


center>Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

Xtra Night Show - 24 Noiembrie 2020 Online
Chefi La Cutite - Sezonul 8 Episodul 34 - 23 Noiembrie 2020 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments